in

Mama die borstkanker versloeg laat prachtige optische illusie beha tattoo zetten.

Een moeder van drie die haar beide borsten verloor als gevolg van borstkanker liet een prachtige optische illusie beha op haar borst tatoeëren. De 42-jarige Michelle Cole uit Leeds liet in 2012 haar twee borsten amputeren en een reconstructieve operatie uitvoeren nadat ze ontdekte dat ze borstkanker had.

Zowel de moeder van Michelle als haar zus overleden voordien helaas al aan de ziekte. Michelle werd later verteld dat ook zij hetzelfde gen droeg en dat ze een groot risico had om borstkanker te krijgen.

Lees ook  Dit zijn 5 dingen die je na een vrij-partij moet doen…

Toen ze op een ochtend wakker werd en een bultje in haar rechterborst ontdekte, werden haar vermoedens later bevestigd. De medische testen bevestigden dat Michelle een agressieve vorm van borstkanker had.

Michelle, die haar elfjarige dochter met hersenverlamming verzorgt, zegt dat de mastectomie een erg ingrijpende en mentaal zware beproeving was. “Ik had een jonge dochter om voor te zorgen. Ik kon haar niet zonder moeder achterlaten”, zei ze.

De eerste jaren met de littekens en zonder tepels waren erg zwaar. Maar in februari 2017, vijf jaar na de operatie, was het eindelijk tijd om haar borsten met trots te tonen. Daarom besloot Michelle om haar borst te tatoeëren. Ze koos voor een sexy zwarte beha waardoor het lijkt alsof ze altijd lingerie draagt.

Lees ook  Moeder rookt tijdens de zwangerschap. Dan begint de baby op de echobeelden te kronkelen

Vandaag zegt dat de tattoo haar zoveel zelfvertrouwen heeft gegeven dat ze er geen moeite mee heeft om haar borsten te laten zien. “Iedereen wil nu m’n borsten zien”, grapte ze.

DEEL dit met je vrienden!

Straathond liep rond op z’n twee voorste pootjes. Dan ontdekken ze de droevige reden waarom.

95-jarige veteraan belt de politie met een vreemd verzoek. Als ze arriveren, breken hun harten in duizend stukjes.