in

Mam heeft haar baby nog nooit suiker of koolhydraten gegeven – zo ziet ze er nu uit

Grace Cooper is slechts 13 maanden oud en ze heeft nog nooit suiker of koolhydraten gehad in haar hele leven! De meeste volwassenen kunnen zich zelfs niet aan zo’n streng dieet als het die van haar houden.

Vanzelfsprekend eet ze fruit dat natuurlijke suikers bevat, maar ze eet niets met toegevoegde suiker. Haar moeder, Shan Cooper, is een bekende fitnessgoeroe. Net als zij heeft Grace een streng vlees-en-groentendieet.

Hoewel Shan niet van labels houdt, wordt het dieet wat ze beide gebruiken ​​het Paleodieet genoemd. De Coopers vermijden ook zwaar verwerkt voedsel en houden zich aan een natuurlijk dieet. Daarom is Grace een gelukkig en gezond mooi meisje!

Lees ook  De vrouw is bijna dood, maar ontwaakt toch uit haar coma. Dan zegt ze, dat ze een belangrijke boodschap van Jezus heeft

Shan heeft publiekelijk gezegd dat wanneer haar dochter oud genoeg is om te begrijpen wat ze leuk vindt en niet leuk vindt, ze haar niet zal dwingen om streng te blijven eten. Ze wil gewoon een solide basis creëren voor de toekomstige gezondheid van haar baby.

“Als ze een stuk brood eet, zal ik er geen medelijden mee hebben,” vertelde Shan aan de Daily Mail. “Ze gaat naar kinderfeestjes en eet wat daar is. Ik zal nooit tegen Grace zeggen, ‘Je kunt niets eten op dit feest, maar ik heb groenten voor je meegenomen, alsjeblieft.’ ”

Lees ook  Deze 84-jarige man ziet een dief vluchten uit een juwelierszaak. Maar wat hij dan doet? NIET te geloven!

Shan doet al heel lang mee met het Paleo-dieet en merkt op dat haar dochter slechts één keer in haar leven ziek is geweest.

Sommige diëtisten raden dit strenge dieet voor een jong kind niet aan. The Daily Mail sprak met een professional, Dr. Rosemary Stanton, die zijn bezorgdheid uitsprak over het gebrek aan granen in het dieet van Grace. Ouders die het paleodieet overwegen, moeten hun kinderarts raadplegen voordat ze een verandering aanbrengen.

Zeer triest nieuws voor Gordon

10 dingen die gebeuren met je lichaam wanneer je elke dag 30 minuten wandelt