in

Linda de Mol vertelt openhartig hoe zij haar s*ksleven nog spannend houdt

Linda de Mol weet haar privéleven altijd vrij goed verborgen te houden, maar nu zet ze de deur naar haar slaapkamer op een kiertje en vertelt ze openhartig hoe het er bij haar tussen de lakens aan toe gaat.

In het voorwoord van de nieuwste LINDA. vertelt Linda over haar eigen seksleven en vooral hoe je zorgt dat het niet saai wordt in de slaapkamer. “Ik prijs me vaak gelukkig met een partner met wie ik ‘pas’ elf jaar samen ben en die ook nog eens bijna zeven jaar jonger is dan ik.” Toch schrijft ze dat het ook bij haar niet meer als elf jaar geleden is. “Toen zat ik ’s nachts om half twee gedoucht en geparfumeerd op hem te wachten met een wijntje, zonder een seconde na te denken over de wekker die zes uur later zou gaan.”

Lees ook  Doodzieke Joël (39) aan de zuurstof in aangrijpende video: ‘Zwaarste gevecht ooit’

Hernia
Dat ze wat minder vaak met haar man Jeroen het bed in duikt, vindt ze niet erg. “Het is ook wel lekker om na een drukke dag gewoon lekker tegen elkaar aan te kruipen met een iPad.” Ook schrijft Linda dat ze soms last heeft van herniaklachten. Dat werkt “niet lustbevorderend” volgens de presentatrice omdat ze daarom “allemaal kussens tevoorschijn moet toveren”.

Carte blanche
Om te zorgen dat ze niet elke avond de iPad erbij pakt, schrijft Linda dat je soms ook zin moet maken. En daar heeft ze zo haar eigen manieren voor. “Mocht je je vertwijfeld afvragen hoe je het dan na al die jaren weer spannend krijgt, dan heb ik nog wel een tip. Ik laat even in het midden of-ie van mij persoonlijk is of van iemand die ik ken, maar verras je partner eens met een carte blanche. Je zegt: als je deze kaart op een dag inlevert, doe ik die avond helemaal wat jij wilt.” Dat zorgt er volgens Linda voor dat al die kleine ergernissen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Lees ook  Verpleegster sluipt de kamer van een patiënt binnen. Seconden later filmt de camera haar ware aard.

Verwoeste vader gedwongen om zoon dood te schieten om te vermijden dat hij andere zoon zou dood wurgen.

Zorgverzekeraars willen niet dat je deze bespaar trucs ontdekt