in

Lichaam gevonden vlakbij plek waar vermiste Dennis voor het laatst is gezien

Op nog geen tweehonderd meter van de plek waar de vermiste Dennis Schoonhoven woensdag voor het laatst werd gezien, is zondagavond een lichaam gevonden in het water. De politie kan op dit moment nog niet bevestigen dat het om de 25-jarige Dennis gaat.

Dennis werd woensdagochtend voor het laatst gesignaleerd bij de Action in winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn. Dat blijkt uit een pintransactie. Pal voor die winkel begint een waterpartij, daarin is een lichaam gevonden.

Lees ook  Voorkom Slagaderverkalking! Reinig je slagaderen door deze TIPS te volgen!

De politie schermt het gebied af met linten en doet momenteel onderzoek ter plaatse naar de identiteit van het slachtoffer. De ouders van Dennis zijn zojuist ter plaatse aangekomen. Een zestal brandweerlieden die betrokken zijn bij de berging, kijken op gepaste afstand toe terwijl de emoties hoog oplopen bij de ouders.

Lees ook  Man pleegt zelfm*ord in bijzijn van politie in Amsterdam-Zuidoost

Hun zoon wordt al sinds woensdag vermist nadat hij wegliep uit uit een instelling van GGNet waar hij verbleef.

Vandaag hebben honderden vrijwilligers uren naar hem gezocht. Tijdens de zoekactie gingen er hardnekkige geluiden dat hij bij de Action spullen heeft aangeschaft die erop duiden dat hij een einde aan zijn leven wilde maken. Het Coördinatie Platform Vermissing en de politie konden dat niet bevestigen.

Man loopt 5 dagen met gigantische speeltje rond in darmen

Psychologe (34) doodgeschoten door zeventiger die ze wou aanklagen voor aan randing 15-jarige