in

Lichaam gevonden tijdens zoektocht naar vermiste Orlando (17)

Duikers van de politie hebben tijdens de zoektocht naar de vermiste Orlando Boldewijn een lichaam gevonden. Nog niet zeker is of het de 17-jarige Rotterdammer is.

De zoekactie was in het water rondom de straat Böttgerwater in de Haagse wijk Ypenburg, waar Orlando voor het laatst is gezien.

Orlando kwam vorige week zondag niet thuis. Eerder op de dag had hij afzonderlijk met twee mannen afgesproken, die hij leerde kennen via datingapp Grindr. Een van de dates, een 20-jarige man uit Den Haag, heeft tegen de politie gezegd dat hij Orlando na hun afspraak heeft afgezet op de Böttgerwater.

Lees ook  Aanrander Roden staat mogelijk op film

Vrienden en familie maakten zich al snel zorgen over Orlando. Hij maakte vaker afspraken via datingapps, maar het kwam nooit voor dat hij daarna wegbleef en niets van zich liet horen.

Verdachte sms
Het laatste teken van leven van Orlando was een sms-bericht aan zijn moeder. Daarin stond onder meer dat hij op weg was naar huis. Orlando’s naasten twijfelen over de authenticiteit van het bericht.

Lees ook  DADER GOKMEN TANIS UTRECHT OPGEPAKT!

“In het bericht stond niet het taalgebruik dat we van hem gewend zijn”, zegt zijn goede vriendin Noha den Hartog. “Normaal gesproken kort hij veel woorden af. In dit bericht deed hij dat niet één keer.”

Ze kan weer lopen! Hond wiens poten alle vier geamputeerd moesten worden, rent weer

Lichaam Orlando Boldewijn (17) gevonden: Doodsoorzaak verdacht