in

Lichaam gevonden tijdens zoektocht naar vermiste Arnee (21)

Er is een lichaam gevonden tijdens de zoektocht naar de sinds vrijdag vermiste Arnee Elsinga uit Heerenveen. De politie heeft de omgeving van de vindplaats afgezet en doet onderzoek.

Het lichaam werd in een sloot aan de straat Turfschip in Heerenveen aangetroffen. De vindplek is nabij de Gereformeerde Basisschool (GBS) Futura en is niet ver van de plek waar de vermiste Arnee Elsinga verdween. ,,We zijn nu druk bezig met het onderzoek en kunnen nog niks bevestigen over de identiteit van de persoon’’, vertelt officier van dienst Henri ten Hoeve aan de Leeuwarder Courant.

Lees ook  Dit is de ultieme must-have voor aankomende zomer: het drijvende lounge-eiland van de Lidl!

Vandaag werd al bekend dat rond half vijf een man uit Heerenveen is aangehouden op verdenking van de betrokkenheid bij de vermissing.

Normale toestand
Arnee woont in Heerenveen en is in de nacht van donderdag op vrijdag om 2 uur voor het laatst gezien in café De Skoffel in zijn woonplaats. Camerabeelden wijzen uit dat hij de kroeg rond dat tijdstip alleen en in een ‘normale’ toestand verliet.

Lees ook  Massaal medeleven met vrouw en dochter van gevonden Dirk Dalebout

Zijn ouders zouden hem afgelopen zaterdag verhuizen. Toen ze rond het middaguur bij Arnees huis aan de Trekker kwamen, troffen ze echter niemand aan. ,,De deur stond wijd open, de beurs lag op tafel, de auto was gewoon thuis en zijn mobiele telefoon lag op de grond’’, vertelt zijn vader Trinus Elsinga. Arnees buren hebben die betreffende nacht wel gestommel in de woning gehoord. ,,En sindsdien is hij weg.’’

Mensen die nagels bijten hebben allemaal iets met elkaar gemeen, en het is geen angst

Heb jij last van zweetvoeten door het warme weer? Door dit handige trucje heb je er geen last meer van! Wat slim!