in

Levensgevaarlijke stunt gaat gruwelijk mis… Wereldberoemde Chinese dakbeklimmer valt van 62e verdieping wolkenkrabber tijdens stunt

De 26-jarige dakbeklimmer Wu Yongning heeft duizenden volgens op het sociale netwerk Weibo. Wu post daar videos terwijl hij aan het “roofing” is. Roofing is het beklimmen van hoge gebouwen zonder enige hulp of veiligheidsmaterialen. Maar sinds november werd er niets meer gepost en begonnen fans zich ernstig zorgen te maken, bericht de BBC.

Helaas hadden ze goede reden om zich zorgen te maken. Wu overleed op 8 november na een val van een wolkenkrabber met 62 verdiepingen in de Chinese stad Changsha.

Lees ook  Anna draagt ​​de ketting die ze van haar vriend kreeg – een jaar later ontdekt ze wat erin verstopt zit

Volgens de BBC verklaarde een familielid dat Wu bezig was met een “rooftopping challenge” waarmee hij zo’n 12.800 euro kon verdienen. Het geld zou hij gebruiken om te trouwen met zijn vriendin en de kosten te dekken van de medische behandeling van zijn moeder. Ongelukkigerwijs heeft het nooit zover mogen komen.

Lees ook  Bende die Lelièvre aanviel waarschuwt: “We willen hem hier niet. Als hij terugkomt, doen we met hem wat hij die kinderen heeft aangedaan”

De waaghals waarschuwde zijn kijkers altijd om zijn levensgevaarlijke stunts niet te imiteren. Zelf had hij vechtsporten getraind en ervaring met tv- en filmwerk.

Hieronder zijn de verschrikkelijke beelden te zien van zijn laatste stunt. Wees gewaarschuwd, want deze beelden kunnen als schokkend worden ervaren! Het is een diep bedroevend voorbeeld van de levensgevaarlijke risico’s die aan dit soort stunts verbonden zijn.

95-jarige WO II veteraan gaat op de vuist met inbreker die ermee dreigde om zijn hond te doden.

Prachtig nieuws: blindgeboren baby Miguel kan zien, mede dankzij Wesley en Yolanthe