in

Levensechte “The Joker” zit opnieuw achter de tralies, maar hij is eigenlijk best “een goede jongen.”

The Joker is terug – achter de tralies weliswaar. Lawrence Sullivan, een 30-jarige man die zijn gezicht als de slechterik uit Batman liet tatoeëren werd opgepakt na een inbreuk op de wapenwetgeving. Sullivan werd aangehouden zonder mogelijkheid tot borgstelling.

Sullivan, die vorig jaar op 8 dagen tijd twee keer werd aangehouden, heeft zijn collectie van gezichtstatoeages blijkbaar nog uitgebreid. Zo heeft hij een omgekeerd kruis tussen zijn ogen, een zwaard, een marihuanablad, Freddy Krueger en – uiteraard – The Joker op zijn gezicht staan.

Lees ook  Vrouw bouwt onder de trap een eigen slaapkamertje voor de hond

Vorig jaar werd de man gehouden wegens verboden drugsbezit en omdat hij vanuit zijn appartement met een wapen naar voorbijgangers zwaaide. Het is niet duidelijk wat de uitkomst was van deze aanklachten.

De moeder van Sullivan verklaarde aan CBS Miami dat haar zoon zijn gezicht begon te tatoeëren als uitdrukking van zijn artistieke kant.

Lees ook  Vrouw (65) ligt drie maanden dood in haar flat in Den Bosch

“Hij is een goede jongen”, vertelde ze in juni 2017 al. “Hij heeft heel wat tattoos. Maar hij is een aardige jongen met wat problemen. Hij heeft een mentale beperking en is gehandicapt.”

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Moordenaar die vrouw dwong om menselijke uitwerpselen te drinken, smeekt om niet geëxecuteerd te worden.

10-jarige houdt mogelijke ontvoerder tegen – nu wil politie dat meer families “de code” leren