in

Levenloze orchideeën? Dit is de geheime truc om je uitgeputte plant opnieuw te laten bloeien

Ik kan je niet vertellen hoe vaak ik heb gezwoegd en gezweet met orchideeën die gewoon weigeren te bloeien. Ik heb geprobeerd de aarde te verversen, ik heb ze precies de aanbevolen hoeveelheid dagelijks water en zonlicht gegeven. Buiten het zoeken naar een wondermiddel, heb ik bijna alles geprobeerd.

Ondanks dit lijkt het erop dat ze na hun dood niet meer terug kunnen komen, dus geef ik het meestal op.

Lees ook  Vader heeft baby ter adoptie aangeboden – 24 jaar later komt hij erachter dat ze al maanden collega’s zijn

Pas toen ik over een bepaalde truc las, realiseerde ik me dat vermoeide orchideeën niet echt doodgaan. Mijn orchideeën waren ongeveer zo ver verwijderd van de bloei als mogelijk was toen ik deze truc probeerde.

Na slechts twee weken waren mijn vrienden ervan overtuigd dat ik de oude orchideeën met gloednieuwe orchideeën had vervangen.

Lees ook  Ik moest mezelf een paar keer knijpen. Ze zijn te jong om zo goed te zijn.

Ik vond de foto op de site van Helen Norvall, nadat de Zweedse website het hele jaar door erover schreef.

Ze was het zat om haar orchideeën niet te laten bloeien, maar slaagde erin ze te redden nadat ze dit had geprobeerd. Helen trok de orchideeën uit de grond en spoelde de bodem schoon. Toen nam ze een brede, transparante vaas vol met water, plaatste de wortels erin en liet hem bij de zon staan ​​om licht te krijgen.

Twee weken later waren de orchideeën in de bloei gekomen. Het is nu twee maanden geleden en beide zijn prachtig gebloeid. Helen toonde hoe goed ze het deden, en ze wil deze tip graag delen met de wereld.

Help je vrienden door deze tip te delen met anderen die misschien worstelen met hun orchideeën. Ze zullen je zeker bedanken!

Dokters leggen uit wat er met je lichaam gebeurt wanneer je avocado eet

Zwangere 18-jarige geeft eigen kind weg, haar beslissing na de bevalling laat adoptieouders in tranen