in

Lerares snijdt tennisballen door de helft en plakt deze vervolgens op stoelen. Hierdoor ziet ze DEZE geweldige verandering bij haar leerlingen!

Als onderwijzer moet je soms creatief zijn. Leraren vinden vaak unieke manieren om hun lessen interessant te houden of om hun leerlingen dingen beter te doen begrijpen. Spraak- en taalpatholoog Amy Maplethorpe is daar geen uitzondering op.

Amy geeft les aan de Raymond Ellis Basisschool in Round Lake in Illinois. Met een beetje werk en heel veel creativiteit vond ze een manier om kinderen met gevoeligheidsstoornissen te helpen. Ze gebruikte contactlijm om halve tennisballen op stoelen te bevestigen.

Lees ook  Mama eist geld terug nadat zoontje maan en Saturnus niet kan zien met telescoop van €60.


Deze stoelen zijn vooral behulpzaam voor kinderen met autisme of het downsyndroom. De tennisballen zorgen voor een andere ervaring bij deze kinderen. “Door erop te zitten, krijgen ze precies de nodige stimulansen die ze nodig hebben in plaats van het gevoel dat ze hebben van op een gewone stoel te zitten.”

Lees ook  Hoe André Hazes er 10 jaar geleden uitzag is écht niet te geloven

De resultaten verschillen van persoon tot persoon, maar Amy merkte een aanzienlijke verbetering bij tal van haar studenten. De school postte een foto van Amy en haar stoelen op Facebook waarna de post meer dan 91.000 keer gedeeld werd.

Wat vind jij van deze stoelen? Zou dit ook bij ons kunnen helpen voor kinderen met gevoeligheidsstoornissen?

DEEL deze creatieve lerares met je vrienden!

Haar kleine jongen schreeuwde van de pijn, maar ze wist niet waarom. Toen ze hem optilde zag ze het ONGELOOFLIJKE!

De olifant werd vermoord voor zijn slagtanden..