in

Leraar trapt dochter met kaalgeschoren hoofd uit klas. Als mama de computer aan zet is ze geschokt.

Kamryn Renfro is 9 jaar oud, maar ze heeft de wijsheid van iemand van dubbel haar leeftijd. Het kleine meisje uit Grand Junction, CO, deed iets moedigs. Ze scheerde haar haren af om haar vriendin Delany Campbell die aan kanker lijdt te steunen. “Het voelde aan als het juiste ding om te doen” vertelde Kamryn. Delany, 11 jaar oud, heeft neuroblastoom en moest chemotherapie ondergaan. Als gevolg van deze behandelingen verloor ze twee keer haar haren. Toen Kamryn haar haren schoor, gaf het haar een goed gevoel.

Lees ook  Heeft jouw kind een fascinatie voor dinosaurussen? Dan heeft hij een super hoge intelligentie!

“Het deed me bijzonder voelen en dat ik toch niet alleen op de wereld ben” zei Delany. Je zou denken dat de volwassenen in hun leven Kamryn en Delany zouden prijzen voor hun band, moed en solidariteit. Dat was echter niet het geval. Toen Kamryn terugkeerde naar school werd ze afgewezen. Leraars vertelden haar: “Kom niet terug totdat je terug haar hebt!”

Scholen hebben soms absurde reglementen …

Lees ook  Als je vastgebonden sjaals zoals dit ziet in je stad: Dit is wat het betekent

De moeder van Delany, Wendy Campbell, was geschokt door de reactie van de school. De moeder deelde haar verhaal op de sociale media, waar het al snel viraal ging. Nadat honderden mensen hun steun voor Kamryn hadden uitgedrukt, draaide de school bij en prezen ze de toewijding van het meisje voor haar vriendin!

Bekijk het verhaal van deze beste vriendinnen hieronder en DEEL als ook jij onder de indruk bent van de solidariteit tussen deze twee!

Omdat de buil op haar oor alsmaar groter wordt, gaat de vrouw naar de dokter. Wat er tevoorschijn komt, is niet bepaald “appetijtelijk.”

Het kind uit het 4e klasje schrijft een opstel over borsten. De lerares liet haar rode pen uit haar hand vallen van het lachen!