in

Leraar gebruikt in het geheim kinderbijslag om rekeningen te betalen van zijn leerlingen

Mensen worden leraren om veel verschillende redenen, maar ik denk graag dat de kern van elke leraar een brandende passie is om de volgende generatie tot de beste tot nu toe te vormen.

Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, zeker in deze moeilijke tijden. Toch zullen de allerbeste leraren altijd een stapje extra doen voor hun leerlingen, en soms zelfs voor hun gezin.

Middelbare schoolleraar Kent Chambers werkt sinds 1986 op Bob Jones High School in Madison, Alabama.

Door de jaren heen heeft hij veel gezien en duizenden studenten ontmoet met ambities en dromen.

Maar Kent heeft ook veel studenten ontmoet die het moeilijk hebben. Hij is gewend te helpen, gewend te geven – hij heeft tenslotte duizenden jonge levens als docent positief beïnvloed.

Door de huidige corona-situatie hebben velen in de Verenigde Staten hun baan verloren – maar Kent heeft het geluk gehad zijn rol als leraar te behouden.

Lees ook  Wat deze moeder is overkomen is echt de nachtmerrie van iedereen met kinderen… Afschuwelijk!

Daar is hij heel dankbaar voor. Dus toen hij en zijn vrouw Pat $ 2.400 ontvingen als stimulansbetaling, besloten ze het geld te gebruiken om minder bedeelden te helpen.

“Ik ben er eigenlijk beter aan omdat ik niet hoef te betalen voor benzine om naar mijn werk te rijden en ik krijg nog steeds precies hetzelfde bedrag,” vertelde Kent aan WNEM.com en vervolgde:

“Ik hoef het geld niet te nemen en uit te geven en iets roekeloos met het geld te doen. Laten we iemand helpen die het echt nodig heeft. ”

Het eerste dat Kent deed toen hij het geld kreeg, was de energierekening betalen voor drie van zijn studenten. De betalingen, van $ 600, werden volgens Kent anoniem gedaan. De families zullen zien dat ze geen saldo hebben. Het geld zou de rekeningen ongeveer twee maanden moeten dekken.

Maar Kent stopte daar niet.
Hij schonk ook $ 600 aan het brandwondencentrum in het Shriners Hospital for Children in Cincinnati. De reden? Het ziekenhuis heeft goed voor zijn nicht gezorgd, die brandwonden heeft opgelopen bij een huisbrand.

Lees ook  De zwangere vrouw kreeg een echo. Toen de arts zag wat er zich in haar buik bevond, werd hij sprakeloos

Zoals u waarschijnlijk weet, heeft de pandemie de Amerikaanse samenleving hard getroffen, en veel bedrijven voelden de prikkel.

Pat, de vrouw van Kent, doet ook wat ze kan om lokale bedrijven te ondersteunen. Zo is ze haar lidmaatschap in de sportschool blijven betalen – ook al is de sportschool al enkele weken gesloten.

We zijn in orde ‘, zei Kent.

‘Maar anderen niet. Ik hoop dat andere mensen hetzelfde zullen doen. ‘

Ik denk dat dit verhaal echt laat zien dat we de dingen in deze crisis kunnen veranderen. Heb je nog steeds je baan? Zorg ervoor dat u degenen ondersteunt die misschien niet zo gelukkig zijn. Heb je wat geld over van je salaris? Misschien kunt u een lokaal bedrijf helpen dat het momenteel moeilijk heeft?

Vrouw in shock na vondst granaat onder haar auto: ‘Ik ben zwanger van mijn derde’

Weer lichaam aangetroffen in water Amsterdam