in

Leontine en Marco Borsato zijn geruchten over relatieproblemen zat

De twee zijn al meer dan twintig jaar getrouwd. De dolverliefde Leontine en Marco Borsato gaven elkaar op 22 mei 1998 het jawoord in het zonovergoten Venetië. De twee bezegelden hun liefdesgeluk met de komst van drie prachtige kinderen.

Bijna 21 jaar later zijn de twee nog steeds gek op elkaar, in tegenstelling tot wat de media weleens hebben beweerd.

Marco en Leontine storen zich dan ook enorm aan de roddels dat hun huwelijk in zwaar weer zou verkeren.

Roddels
De zanger en presentatrice zijn al heel lang erg gelukkig met elkaar. Hun huwelijk is hen heel veel waard, waardoor hun relatie een misstap van een van de twee wel zou overleven. “Ik denk dat onze relatie dat kan hebben”, deelde Marco al eens eerder met Party.

Lees ook  Vrouw die een extreme 258kg woog is zoveel afgevallen dat niemand haar meer herkent

Tevens deed de man van Leontine weleens vaker een uitspraak waardoor de geruchtenmolen overuren ging draaien. Zo deed de zanger de uitspraak: “Monogamie is volgens mij iets onnatuurlijks, maar het is iets anders om dat als gegeven te accepteren”, in LINDA. Dit deed veel stof opwaaien en ook zijn uitspraak: “Ik heb weleens iemand gekust terwijl ik dacht: ‘Dat had ik beter niet kunnen doen’”, in het programma Saved By The Bell, maakte de tongen los.

Gelukkig
Hoewel het slippertje van Marco uitgebreid besproken werd in de media, kon de zanger zich er niet druk om maken. “Het was een heel leuk programma om te maken. Die kinderen zijn ontwapend. En die uitspraken gingen over vroeger”, sprak hij daar nuchter over.

Lees ook  Unieke schetengids: 5 manieren om scheetjes te laten in bed – lach om je eigen situatie

Dat de twee uit elkaar zouden gaan, daar is absoluut geen sprake van, zo deelde Leontine met Weekend. “We zijn twintig jaar samen, wij gaan met elkaar door dik en dun.” Tevens was het stel onlangs nog samen op vakantie op de Malediven. “Het leven is kort en we hebben het grootste gedeelte van ons leven gehad, dus het stukje dat nog voor ons ligt, willen we op een leuke en mooie manier invullen”, vult de Dromen Zijn Bedrog-zanger aan.

4x dit zijn de voordelen van kurkuma

Gerard Joling maakt overstap naar RTL: definitief einde Geer en Goor