in

Leontine Borsato weg uit Nederland!

Het moet een pittige week zijn geweest voor Marco en Leontine Borsato. Donderdagochtend werd bekend dat Marco vroeger een affaire had met Iris Hond, terwijl hij al 22 jaar getrouwd is met Leontine. Inmiddels is zij op Aruba aangekomen waar ze na een heftige week kan bijkomen.

Samen met een paar andere BN’ers, zoals Quinty Trustfull, Kirsten Schilder en Edsilia Rombley kan Leontine heerlijk van het zonnetje genieten op een parelwit strand op Aruba.

LEES OOK!
Jongeren steeds vaker met messen over straat, burgemeesters maken zich zorgen

Een beter moment had Leontine zich waarschijnlijk niet kunnen uitzoeken om op vakantie te gaan. Er ontstond een boel ophef deze week toen bekend werd dat Marco een affaire had met Iris Hond. De twee gaven na berichtgeving van Privé toe dat zij een affaire hebben gehad tijdens zijn huwelijk met Leontine. Volgens het weekblad zou de affaire nog tot dit jaar hebben geduurd, maar dat ontkennen de twee. Volgens Marco speelde dit zich af, toen zijn managementbedrijf TEG failliet ging, nu 10 jaar geleden.

LEES OOK!
Fans Adele in shock na strandfoto's magere zanger 

De uitkomst van de affaire lijkt de relatie van de twee niet te deren. Leontine reageerde met een post op Instagram: “Liefde hoeft niet perfect te zijn, zolang het maar echt is.” En onder een post van Marco schrijft ze ook nog: “Hou van jou met heel mijn hart en ziel.”

Beau heeft Gaby Blaaser eindelijk aan de haak geslagen

Dochtertje (4) van doodgeslagen Sandra: “Mijn mama is dood door mijn papa met een hakmes. Ik zei stop maar hij heeft niet gestopt”