in

Leo vroeg duizend vrouwen voor s*ksrelatie: bizarre dates en veel afwijzingen

In de rubriek BV de Liefde vertellen lezers openlijk en anoniem over hun relatie. Leo (53) probeert op datingsites te vinden wat Belinda (50) hem niet kan geven: s*ks. Met haar goedkeuring, dat wel.

,,In haar jeugd had Belinda een nare seksuele ervaring. Haar opa kon zijn handen niet thuishouden. Het is me nooit duidelijk geworden hoe ver dat precies is gegaan, maar traumatisch was het wel.

Zelfs zodanig dat het voor Belinda niet meer hoeft, s*ks. Toen wij iets kregen, twintig jaar geleden, heeft ze het voor mij nog een paar keer geprobeerd, maar ze vond het niet fijn.

En ik, begin dertig en allang blij dat ik eindelijk een relatie had, dacht: dat lost zich wel op. Dat gebeurde niet.

Afgewezen voelde ik me niet. Ik kan me voorstellen dat zo’n ervaring veel impact heeft. Maar de gevolgen die het voor mij zou hebben, heb ik onderschat.

Want ik had wél behoefte aan lichamelijk contact, en het gemis werd steeds pijnlijker. Na een jaar of vijf stelde ik Belinda voor om het op te vangen met betaalde s*ks.

Ze stemde toe, omdat ze het begreep. Bovendien merkte ze al snel dat het niet ten koste van haar ging. Het is even leuk, zo’n instantmomentje s*ks, maar het heeft niets te maken met liefde.

Lees ook  Lynn uit Ex on the Beach doet boekje open over Robin

Uiteindelijk is het toch leeg. Als de spanning te hoog oploopt, kan een erotische massage helpen. Totdat je na een uur weer buiten staat met de gedachte: is dit het nou?

”Zelfs als ik verliefde gevoelens voor die vrouwen had, was dat nooit bedreigend voor Belinda”

Na overleg met Belinda besloot ik online te zoeken naar iemand die hetzelfde wil als ik: een vriendschap-plus.

Iemand die in een vergelijkbare situatie zit, of single is, maar geen traditionele relatie wil. Want ik ben niet op zoek naar een vrouw in plaats van, maar naar een vrouw náást Belinda.

Ze is een leuk mens, een lieverd, we houden veel van elkaar en ik wil haar niet kwijtraken. Daarom zet ik haar ook nooit voor het blok door bijvoorbeeld te eisen dat ze in therapie gaat. Ik heb me altijd geprobeerd in haar te verplaatsen, al moet ik daar nog zo’n hoge prijs voor betalen.

In de afgelopen vijftien jaar heb ik via diverse datingsites berichtjes gestuurd naar zo’n duizend vrouwen. Vaak kreeg ik geen reactie, of alleen: ‘je bent niet mijn type’.

Soms kwam er een date uit voort en reisde ik af naar een plek als Almere, waar dan vervolgens niemand stond.

Ook kwam ik terecht in een huis vol vliegen en bij een vrouw die met mij naar de coffeeshop wilde. Weer een andere vrouw had haar dochter meegenomen naar de eerste ontmoeting en vroeg me mee te betalen aan haar huishouden.

Lees ook  Wetenschappers hebben een nieuwe methode ontwikkelt waardoor kankercellen zichzelf vernietigen

En dan heb ik het nog niet eens over de talloze nepprofielen waar je op een datingsite doorheen moet. Het is een bizarre wereld.

Er waren ook tien, vijftien leuke dates, meestal gescheiden vrouwen, met wie ik leuk contact en een enkele keer ook s*ks heb gehad.

Dat was fijn, maar leidde niet tot iets blijvends. Want uiteindelijk wilden ze tóch een klassieke relatie en die heb ik niet te bieden.

Zelfs als ik verliefde gevoelens voor die vrouwen had, was dat nooit bedreigend voor Belinda. Dat weet zij ook; ze is niet jaloers als ik met iemand zit te chatten of mailen.

Wel heeft Belinda soms last van mijn frustratie als het weer eens op niks uitdraait. Ze merkt het aan mijn humeur als ik er zo veel tijd en energie aan besteed.

Het is behoorlijk intensief, al die contacten onderhouden en afspraken maken. Maar voor mijn behoeften vechten is nog altijd beter dan ze te onderdrukken.

Ik wil over twintig jaar niet hoeven zeggen: ik had geen s*ks-leven, maar ik heb er ook niks voor gedaan.’’

Politie: ’Zorgen om vermiste Dennis (30) uit Zuidbroek’

Vijf jongens beroven Tommie (19) vlakbij zijn huis: ‘Ik gaf alles, anders had ik een mes tussen mijn ribben’