in

Lena van EOTB speelt in videoclip van rapper Bizzey in nogal spannend pakje!

Mensen die soms niet te veel na willen denken tijdens het kijken naar een programma, kijken natuurlijk naar het MTV programma Ex on the Beach: Double Dutch, oftewel afgekort EOTBDD.

Een van de opvallendste, maar ook zeker de smaakmaker, van dit seizoen was Lena. Die naam heb je al eerder gehoord door haar uitspraken in de introductievideo, maar ook een foto haar vorige baantje als oppas ging als een malle rond.

Lees ook  De moeder moest haar zoon begraven. Maar 5 jaar later ziet ze het gezicht van een vreemde en begrijpt plotseling alles.

Het programma is afgelopen, maar dat wil niet zeggen dat je komende tijd niets van Lena zult zien. Sterker nog, er gaat op dit moment een pikante video van Lena rond op social media. We zagen al dat Lena video’s maakt in de slaapkamer en zich er eigenlijk niet voor schaamt. Prima natuurlijk, heb je er ook geen last van. Nu speelt ze mee in een videoclip!

Lees ook  Jarenlang werden de voeten en hielen van de vrouw gekweld door pijn. Haar laatste strohalm was een chiropractor en toen gebeurde er dit…

Videoclip
We zagen al een video van Lena waaruit blijkt dat ze waarschijnlijk in het rijtje van Rapper Sjors, Famke Louise en Zanger Rinus zal gaan staan. Maar ze maakt eerst haar debuut in de clip van Kraantje Pappie en Bizzey:

Vrouw beviel in McDonald’s en probeerde baby dan te verdrinken in met bloed besmeurd toilet.

Famke Louise is vreemdgegaan! Ronnie Flex maakt het uit!