in

Lekker loeren: zo ziet de knappe Jack Snyder uit As The World Turns er nu uit!

Er zijn weinig mensen te vinden die nog nooit een aflevering van As The World Turns gezien hebben. Of je er nu van houdt of de serie echt ontzettend haat; de kans is groot dat je toch één of twee afleveringen van de serie hebt gekeken. En als je al eens een aflevering hebt gezien, dan is de knappe Jack Snyder je vast niet ontgaan.

Want die donkerharige schone, die mocht wel vaker op ons netvlies verschijnen.

Jack Snyder
De knappe Jack, gespeeld door Michael Park, verscheen in 1997 voor het eerst in de populaire hitserie. Pas in 2010 verliet hij deze weer. In de soap speelde hij een knappe politie-agent, wat hem veel vrouwelijke fans opleverde. Grappig feitje; eigenlijk deed Michael helemaal geen auditie voor de rol van Jack Snyder, maar voor de rol van Paul Ryan. De agent is maar liefst 6 keer getrouwd geweest, waarna drie keer met liefje Carly Tenney (Maura West). Met haar bleef hij getrouwd tot het einde van de serie.

Lees ook  Wintertijd begint écht winters: het wordt echt koud!

Real life
In het echte leven heeft Michael Park niet zoveel huwelijken verslonden; hij is al sinds 1996 getrouwd met zijn vrouw Lauri Nowak. Samen hebben ze drie kinderen, namelijk Christopher Michael (21 juni 1997), Kathleen Rose (14 februari 2000) en Annabelle Jayne (5 april 2005). Na As The World Turns ging Michael weer doen wat hij oorspronkelijk ook deed: hij stapte de bühne weer op. Mocht je hem nog een keer willen bewonderen; hij speelt momenteel in de musical Dear Evan Hansen.

Lees ook  Al drinkt Willem niets, zijn alcoholpromillage staat gelijk aan tien glazen bier

En, ook niet belangrijk, zo ziet de knappe acteur er nu uit:

Ze redde een babyvogeltje. Toen de vrouw kanker kreeg, bewees het vogeltje haar een dienst terug.

Studente (19) wil trouwen met haar droomman (53), ondanks fel protest van haar ouders