in

Laura vecht voor haar leven na misgelopen neuscorrectie

De 36-jarige Laura Avila kreeg na haar neuscorrectie plots een hartstilstand. De jonge vrouw werd meteen in Coma geplaatst en vecht nu voor haar leven, de dokters zijn zelfs niet zeker dat ze nog zal wakker worden. En als dat wel gebeurt, is het mogelijk dat ze door de opgelopen hersenschade nooit meer dezelfde zal zijn.

De Amerikaanse Laura Avila was voor een neuscorrectie naar een ziekenhuis in Mexico getrokken. Daar kostte die maar 1.800 euro. De operatie liep echter grondig mis en nu vecht de vrouw voor haar leven. Haar zus Angie vertelde ABC News dat de verdoving ingespoten was in haar ruggengraat en meteen naar haar hersenen gevloeid was in plaats van door de rest van haar lichaam.

Lees ook  Klein meisje deed DIT voor haar overgrootmoeder met dementie. De reactie van oma deed m’n hart helemaal smelten!

Volgens Angie heeft haar zus ernstige hersenschade opgelopen en werd hen al gevraagd na te denken over het uitschakelen van de machines die Laura in leven houden. “Als familie moeten we daar nu over beslissen. We huilen elke dag en ik denk dat we nu gewoon allemaal nog in shock zijn en niet geloven dat het waar is”, aldus Angie.

Lees ook  Dit gebeurt er in je lichaam als je iedere dag havermout eet bij het ontbijt

Lauras verloofde, Enrique Cruz, liet optekenen dat hoewel hij niet weet hoe Laura uit de coma zal komen, “ze altijd een speciaal plaatsje in mijn hart zal hebben.”

De dokters in het Mexicaanse ziekenhuis waar Laura meer dan zes dagen in intensieve zorgen heeft gelegen, kunnen niets meer voor haar doen. Dus probeert de familie Laura te laten overbrengen naar een ziekenhuis in Texas, waar betere middelen voorhanden zijn.

Ondertussen wordt onderzocht wat er misgegaan is in het ziekenhuis en of het ziekenhuis verantwoordelijk gesteld kan worden.

Getrouwd stel weet niet goed hoe s*ks werkt; ze werd maar niet zwanger

Kannibaal stapt met verminkt been politiekantoor binnen en zegt dat hij het beu is om mensenvlees te eten.