in

Last van een stijve nek? Binnen 3 minuten haal je de knopen uit je nek met dit trucje

Een kantoor of zitten baan, slechte nachtrust of stress zijn factoren die allemaal van invloed kunnen zijn op een stijve nek.

Een nek die vol zit met knopen wil je het liefst direct laten masseren om er zo snel mogelijk weer vanaf te zijn. Helaas is dit niet altijd haalbaar, maar gelukkig bestaan er wel handige trucjes waardoor je dit probleem snel en effectief zelf kunt oplossen.

Lees ook  Monica Geuze laat nieuwe vriend voor het eerst goed zien in realityserie

Tennisbal
Wellicht niet het eerste waar je aan denkt, maar met behulp van een tennisbal kan je veel voorkomende klachten in de nek oplossen als je de juiste techniek gebruikt. Het is belangrijk om een rustige plek uit te zoeken.

Hiermee bedoelen we dat je voldoende ruimte hebt. Ga ook niet in een rumoerige kamer liggen waar kinderen aan het spelen zijn of een drukke hond aanwezig is. Plaats de tennisbal onder je nek en ga er voorzichtig op liggen. Let goed op je ademhaling door rustig in en uit te ademen en beweeg je hoofd voorzichtig van boven naar beneden en van links naar rechts. Herhaal dit vervolgens door deze oefening in tegenover gestelde richting te doen.

Lees ook  Dit gebeurt er met je lichaam 10 uur nadat je nagellak op hebt gebracht!

Een warm bad nemen verbrandt evenveel calorieën als een wandeling van 30 minuten

Om zijn gokschuld te verbergen vermoordde hij zijn moeder