in

Lang geleden beloofden deze vrouwen elkaar iets. Wanneer de ene sterft, houdt de andere haar belofte.

Het leven van Laura en Rico Ruffino is helemaal zoals ze het gedroomd hadden, ze zijn blij met hun beide dochters en leiden een gelukkig leven. Zo vergaat het ook haar vriendin, Elizabeth Diamond, de alleenstaande moeder van vier meisjes die de kost verdient als schrijfster en motivatietrainer. Laura en Elizabeth kennen elkaar al van de kleuterschool en zijn al vanaf de vijfde klas de beste vriendinnen.

De wereld van beide vrouwen lijkt wondermooi. Tot in de zomer van 2014 het geluk van Elizabeth als een kaartenhuisje ineenstort.

Een hersentumor in het eindstadium – zo luidt de vreselijke diagnose voor de 40-jarige viervoudige moeder. Ze vecht als een leeuwin en doet er alles aan om de kanker te overwinnen. Maar ze is bang wat er met haar meisjes zal gebeuren als ze het niet zou halen. Zullen ze het goed hebben? Kunnen Lily, Ella, Samona en Tara nog samen zijn? Zullen ze één familie blijven?

Elizabeth voelt het einde naderen en praat met haar boezemvriendin Laura over haar angst: “Wanneer mij iets overkomt, wil ik dat jij voor mijn kinderen zorgt.” Zonder aarzelen, zegt de vriendin meteen “oké.”

Lees ook  De te vroeg geboren baby is bang. Dan haakt een kraamverpleegster een speeltje voor haar

Vele mensen zouden de wens van deze stervende moeder niet afgeslagen hebben. Maar weinige mensen zouden deze belofte ook daadwerkelijk nakomen! Als je weet wat haar beste vriendin dan deed, zal je ogen niet droog houden.

De vier meisjes worden als volwaardige gezinsleden in de familie van Laura opgenomen. Beide plotseling zesvoudige ouders doen er alles aan om de zusjes welkom te doen voelen en dat ze zich ondanks de vreselijke omstandigheden toch gelukkig zouden voelen. Ze doen veel samen met het hele gezin. Ze willen de meisjes helpen om met hun vreselijke en droevige ervaring om te gaan en ze willen samen met hen een toekomst opbouwen.

Deze emotionele ondersteuning is meer waard dan welke hoeveelheid geld ter wereld. Uiteraard is de uitbreiding van het gezin met vier meisjes ook een financiële uitdaging. Zo komt Rico op het idee om de geschiedenis van het nieuw samengestelde gezin op het internet te plaatsen en geld in te zamelen. Voor eten, kleding, danslessen en de uitbreiding van het huis met twee extra slaapkamers.

Lees ook  Meer doden door coronavirus in Italië dan in China, aantal besmetting stijgt weer sneller

Ondertussen zamelden ze al $ 97.000 in! Een welgekomen verrassing voor deze prachtige familie die zich zo verder op de opvoeding van de vier meisjes kan concentreren. De twee zusjes Ruffino hebben hun kamer voor een andere ingeruild, zodat de vier zussen altijd samen kunnen zijn.

Zo een liefdadige familie komt men zelden twee keer tegen. In de hoogste nood en over de dood leert m’n zijn beste vrienden kennen. De gelukkige ogen van de vier zusjes zeggen meer dan duizend woorden.

Als het droevige, maar toch ook mooie verhaal van deze familie ook jou ontroerd heeft, DEEL dit bericht dan met iedereen die je kent en dat we allemaal een voorbeeld mogen nemen aan dit diep menselijk gebaar!

Deze balsem bestaat al een eeuw en het kan op zoveel verschillende manieren gebruikt worden.

Een moeder wilde haar dochter een pleziertje doen. Maar wat er dan gebeurde, was de hel op aarde.