in

Kyle, 36, is geobsedeerd met het daten van oude dames: “Ik hou van kunstgebitten en hangende borsten”

We leven gelukkig in een wereld waarin je kunt liefhebben en zijn wie je wilt – met enkele duidelijke uitzonderingen die door de wet en het gezond verstand worden gedicteerd, natuurlijk.

We hebben allemaal een andere checklist wat betreft persoonlijkheid, uiterlijk en mogelijkheden. Echter, sommige mensen hebben een meer “extreme” kijk op wat mooi, aantrekkelijk of sexy is.

Zoals bijvoorbeeld Kyle Jones. Zijn verhaal circuleert de laatste jaren in de media – de reden, waar de 36-jarige graag over opschept, is dat hij van oudere dames houdt.

Maar we hebben het niet over vrouwen in de 50 – nee, we hebben het over de jaren ’70, ’80 en ’90, de oudere menigte is wat deze man aantrekt.

Kyle Jones woont in Pittsburgh, PA. Naast de nieuwsartikelen verscheen hij in het populaire tv-programma My Strange Addiction om te beschrijven hoe het is om met iemand te zijn die zijn grootmoeder zou kunnen zijn.

Lees ook  Dit briefje zal je overhalen om géén kinderen te willen later!

Vindt de hangende huid er geweldig uitzien
Voor Barcroft TV sprak hij in detail over zijn relatie met de 91-jarige Marjorie.

“Soms heb ik het gevoel dat hij een andere zoon is – ‘tot we in het bed springen,” zei Marjorie.

Het paar heeft voor verscheidene jaren gedateerd, maar Kyle zal niet met het dateren van slechts één dame tegelijkertijd regelen.

“Vrouwen maken zich zorgen over hun huid die hangt – ik vind het er geweldig uitzien!”, zei Kyle.

“Ik blijf horen dat ik op zoek ben naar geld of een erfenis, maar dat is helemaal niet waar. – Ik doe dit omdat ik het leuk vind, en zij vinden het ook leuk.”

Lees ook  Nadat hij dit kind 2 uur heeft geobserveerd gaat hij erop af. Ongelofelijk wat er hier gebeurt.

Het was tijdens zijn schooltijd dat Kyle ontdekte dat hij van oudere vrouwen hield. Meer specifiek, in de zesde klas toen hij voor zijn leraar viel.

“Ze was misschien 65 jaar oud. Een beetje overgewicht en mooi,” herinnert hij zich.

Verschillende reacties
De 36-jarige heeft eerder gezegd dat wat hem het meest aantrekt de volwassen persoonlijkheid is. Hij houdt echter ook van hun “platina” haar en huidlijnen.

Hoewel leeftijd niet het belangrijkste is, droomt Kyle ervan om met een 100-jarige te zijn. Hij hoopt dat hij iemand zonder tanden kan daten.

“Het is zijn keuze, dat is wat hij leuk vindt. Hij doet niemand pijn. Ik denk niet dat het iemand iets aangaat,” zei ze.

Hieronder zie je een video van 2014 wanneer Kyle openlijk over zijn levensstijl praat!

Dit is de nieuwe, 18-jaar jongere vriendin van Raymon van Barneveld

Man wil gecrashte agent niet helpen: ik ben geen politievriend