in

Kun jij zien welke BN’er op deze jeugdfoto de kaarsjes uitblaast op haar verjaardag?

En haar broer is nogal… verbaasd
Heb je al enig idee over welke BN’er wij het hier hebben? We kunnen je alvast een aantal hints geven. Zo is deze vrouw tegenwoordig niet meer weg te denken van de Nederlandse buis. Niet alleen is ze presentatrice, maar ook heeft ze actrice, musicalster en zangers op cv staan.

Al enig idee over wie we het hier hebben?

Televisiester
Natuurlijk, het is Chantal Janzen! Haar carrière startte begin jaren 00 toen ze speelde in de musicals 42nd Street en Saturday Night Fever. Het duurde niet lang voordat ze blondine ook te zien was in Nederlandse films als Volle Maan en Loverboy. Inmiddels is Chantal regelmatig te zien op televisie als presentatrice én heeft ze haar eigen tv-programma Chantal Blijft Slapen.

Lees ook  Iedereen lachte haar in haar kindertijd uit voor haar dikke wenkbrauwen. Vandaag is ze juist daardoor een succesvol model!

Verjaardag
Gisteren, donderdag 15 februari mocht de blondine 39 kaarsjes uitblazen. Om haar verjaardag te vieren met de rest van Nederland deelde ze een foto op haar Instagram-account, waarin zij zelf in haar jongere jaren de verjaardagskaarsjes aan het uitblazen is. Bij de foto beschrijft Chantal: “Toen het èn carnaval èn mijn verjaardag was.” Chantal trouwde op 15 december 2014 met Marco Geeratz. Samen kregen zij een zoon genaamd James. In oktober 2017 maakte de televisiester bekend zwanger te zijn van haar tweede kind.

Lees ook  Viespeuk actief in Nederland - Vraagt kleine meisjes om voeten te laten zien

Chantal Janzen met haar man Marco en zoontje James:

De man filmt de slang die kronkelt van de pijn. Als ik zie wat er uit zijn lichaam komt lopen de rillingen over mijn lijf.

Heeft er een vlieg op je eten gezeten? Nooit meer opeten en dít is waarom