in

Krijgen Prins Harry en zijn Meghan een tweeling?

Er wordt niet veel bekend gemaakt over de hele zwangerschap van Meghan en prins Harry! Wat we wel weten is dat het kindje in de lente van 2019 ter wereld zal komen. Toch denken fans van het koppel dat zij niet zwanger is van 1 maar van een tweeling!

Er is een online goksite genaamd Paddy Power. Hierop wordt een hoop gegokt dat de prins en zijn Meghan een tweeling zouden krijgen!

Lees ook  Tiener stapt verkeerde auto in - Politie geeft gruwelijke details vrij

Het aantal inzetten in namelijk 5 tegen 1. Ze verwachten dat iemand die dichtij het koppel staat iets heeft opgevangen en dus ook zelf meedoet aan de weddenschap.

De weddenschap is nu geschorst. Een woordvoerder van het gokbedrijf zegt: “We moesten het gokken schorsen.

We zagen een bijna identiek patroon van weddenschappen voor de aankondigingen van het huwelijk en de zwangerschap van het paar.” De gokkers, en misschien wel een bekende bij de royals, doen ons geloven dat zij meer weten dan wij.

Lees ook  TRIEST NIEUWS! Meisje (3) verdronken in sloot attractiepark Duinrell

Op wetenschappelijk gebied zou de kans erg klein zijn dat zij een tweeling verwachten. Dit is namelijk al 600 jaar niet meer voorgekomen in de familie. Er is dus ook nog geen officiele bevestiging of het er nou om 1 of 2 gaat! We wachten het gewoon af!

Politie Den Haag laat jongen politieauto’s wassen in plaats van een bekeuring

Automobilist ziet engel in de wolken en maakt snel kiekje omdat anders niemand hem zou geloven