in

Gerucht – Vrouw van Lil Kleine is opnieuw zwanger..

Voorlopig hebben Lil’ Kleine en Jaime Vaes hun handen nog meer dan vol met hun onlangs geboren zoontje Lío. Het gerucht gaat dat Jaime opnieuw zwanger zou zijn waardoor Lil Kleine zich genoodzaakt voelde om uitleg te geven.

Hoewel ze op een wolk leven met hun kleintje, denken ze voorlopig nog niet aan gezinsuitbreiding. Dat vertelde de rapper tijdens de Coen en Sander Show op Radio 538.

Bejaarde vrouw vanuit het niets uitgescholden en geslagen

De trotse papa heeft tijdens het interview de mond vol over zijn zoontje. De populaire rapper verklaarde: “Dit zeg ik niet omdat het mijn kind is, maar het is een voorbeeldige baby.

Hij slaapt alleen, hij huilt niet, hij lacht niet, dat vind ik een beetje jammer. Maar hij is zo lief en hij is alleen maar fijn.”

Baby van elf maanden overleden in bloedhete auto nadat vader haar vergeet

Voorlopig denkt het koppel echter nog niet aan een broer of zusje voor Lío. Daarover onthulde hij: “Wij zeggen nu echt vooral tegen elkaar ‘nee, absoluut niet, moet je voorstellen twee kinderen’.”

Lil’ Kleine en Jaime sluiten gezinsuitbreiding in de toekomst echter niet uit. “Maar ik weet dat ik over drie jaar misschien heel anders praat”, bekende de rapper.

Vrouw stuurt 6 maanden na zijn dood appje naar broer, krijgt ongelofelijk antwoord.

Vreselijk nieuws dreigt voor boer Henk en Fiona