in

Koppel wordt betaald om s*ks te hebben in luxe hotels.

In de wereld van vandaag kunnen mensen geld verdienen met vele dingen – een blog schrijven, reizen en foto’s maken. Nu wordt het zelfs nog spannender, want een koppel wordt betaald om s*ks te hebben in luxe hotels.

Een koppel uit Australië wordt betaald om in luxe hotels te verblijven en hun intieme momenten te delen. Jessica D’Argent en Justin Engelke wonnen een wedstrijd om door Australië te reizen voor een erotische reisblog genaamd Places of Intimacy. De reis wordt gesponsord door Skyn, een c*ndoomfabrikant.

Naast het feit dat ze betaald worden, kregen ze 14 nachten gratis in luxe hotels in Melbourne, Sydney, West-Australië, Tasmania en Byron Bay.

Lees ook  Jongeren gooien steen door rijdende trein, vrouw en kind onder het glas

Het enige wat ze moeten doen is erot-ische reviews schrijven over elk hotel waar ze verbleven.

Het koppel is al 10 jaar samen en werd gekozen uit 10 koppels uit de hele wereld om het bedrijf te promoten en tegelijk bij te dragen aan de unieke erot-ische reisgids.


Een van de reviews leest:

“Toen ik de deur dicht had gedaan, rende ik naar boven om de slaapkamer te ontdekken. Maar hij greep me vast voor ik de laatste trede bereikt had. Het moment was erg spannend. Hij duwde me tegen de stenen muur en we deden het gewoon daar ter plekke.

Lees ook  Dit is waarom mensen bij wie de planten altijd doodgaan het allerleukst zijn!

Het duurde even voor ik me eindelijk op het bed kon neerploffen. Er waren nog zoveel andere dingen te doen – het VDL hotel biedt gratis fietstochten om Stanley te verkennen – maar voor ons was onze kamer zo’n hemel dat we gewoon van elkaars gezelschap genoten.”

Is dit de baan waar jij altijd al van gedroomd hebt?

KOMT HYVES WEER TERUG?

Verkoper uit Den Haag probeert bejaarde dame uit Eindhoven te besodemieteren – het resultaat is hilarisch!