in

Koppel ‘onder druk gezet’ om 2e kindje te krijgen wil baby ter adoptie afstaan nadat familie banden verbreekt

We maken allemaal wel eens vergissingen en fouten in dit leven. Maar wat moet je doen als je voelt dat een kind de grootste fout in je leven is? Dat vroeg deze vrouw zich af nadat ze een tweede kindje kreeg.

De vrouw had een tweede kindje gekregen om zich te verzoenen met haar familie. In een anonieme post op reddit vertelde de vrouw dat acht maanden na de geboorte van haar dochtertje, ze wederom zwanger raakte.

Maar, samen met haar echtgenoot besloten ze een abortus te plegen, omdat ze zich niet klaar voelden voor een nieuw kindje.

Ze vertelden niemand hierover omdat hun familie erg tegen abortus is. Ze had het alleen tegen haar zus verteld, wat achteraf een vergissing bleek te zijn. Haar zus had het namelijk aan haar moeder doorverteld.

Dit zette de relatie met haar moeder zwaar onder druk. Ze voelde zich erg schuldig en alsof ze het goed moest maken. Nadat ze weer zwanger raakte, was haar moeder erg gelukkig.

De vrouw begreep echter snel dat ze hulp nodig zouden hebben bij een ander kind. Haar moeder stelde haar gerust dat ze er voor hen zou zijn.

Lees ook  Vader neemt zijn babydochter mee naar de begrafenis van haar moeder, die overleed en zo haar leven redde

Het liep echter niet zoals gepland. Na de geboorte van hun tweede kindje “verliet mijn familie ons leven. Ze gingen weg, sloten hun Facebook en spraken niet meer met ons,” schreef de vrouw.

Voordat haar familie alle banden brak, gaf haar moeder toe dat het een straf was voor de abortus. Van het ene op het andere moment verloor ze de hele familie. Zelfs haar zus verdween uit haar leven.

Nu voelt de moeder van twee zich verschrikkelijk en overweegt ze om de jongste op te geven voor adoptie, om de fout die ze maakte te herstellen.

De vrouw geeft aan dat haar relatie moeilijker is door het tweede kindje en dat ze er eerlijk gezegd niet klaar voor waren.

Ze moet nu thuis blijven, iets wat ze nooit wilde doen. De vrouw overweegt om de babyjongen voor adoptie af te staan en sprak erover met haar echtgenoot “zodat hij in een beter huishouden kan opgroeien.”

“Niet alleen dat, maar misschien herstelt ons huwelijk zichzelf, onze dochter kan een beter onverdeeld leven hebben, en we kunnen op de oorspronkelijke weg blijven met een kind,” schreef de vrouw.

Lees ook  Gaby Blaaser is broek vergeten aan te trekken in de keuken

Haar man gaf aan dat hij het een paar maanden wil volhouden om een oplossing te vinden. “Hij zou graag beide kinderen houden, omdat hij van allebei houdt. Maar ik denk diep van binnen dat we beide weten dat alles nu een puinhoop is.”

De vrouw vroeg andere gebruikers om hulp. De reacties lieten niet snel op zich wachten.

Veel gebruikers vonden dat deze ouders helemaal gek waren geworden. Ze begrijpen niet dat ze zoiets zelfs kan overwegen.

Sommige gebruikers vinden dat de vrouw professionele hulp nodig heeft en waarschijnlijk lijdt aan een postpartum depressie.

Haar familie kon ook op de nodige kritiek rekenen. Het feit dat ze alle banden met haar braken wordt normaal gevonden.

Wat denk jij? Zou de vrouw een postpartum depressie hebben? Zou het verstandig zijn om haar tweede kindje voor adoptie af te staan? Laat ons weten wat jij denkt in de reacties op Facebook.

Koppel vind verlaten huisje diep in de bossen – eenmaal binnen lijkt het te zijn bevroren in de tijd

Zie je een dier ineens zo staan ​​- wacht niet, sla meteen alarm!