in

Koppel koopt vuile vrachtwagen voor 4000 euro – kijk binnen en zie wat nu een droomhuis is geworden

Een huis kopen is geen kleine investering. Het is waarschijnlijk een van de grootste aankopen die je in je leven maakt, zeker wanneer je weet dat de prijzen de afgelopen jaren enorm verhoogd zijn. Er zijn echter bepaalde mensen die voor de niet-conventionele manier kiezen wat betreft het kopen van een woning.

Iona Stewart en Martin Hill deden het alvast geheel op hun eigen manier, en creëerden hun eigen, unieke droomhuis voor slechts 4000 euro!

Het Britse koppel Iona Stewart en Martin Hill houden van reizen. Daarom wilden ze de perfecte accommodatie vinden die hen zowel de mogelijkheid gaf om de wereld rond te trekken en ook er in te wonen. Dus besloten ze om te investeren in een mobiel huis. Dat schrijft Bored Panda.

Ze gingen kijken op internet, vonden een tweedehands vrachtwagen en besloten om het te kopen en het om te bouwen in een huis. De truck werd vroeger gebruikt om brood te leveren en kostte hen slechts 4000 euro.

Lees ook  89-jarige dame wordt uit haar huis gezet. Als ze vertrekt, stopt buurvrouw iets in haar handen dat haar perplex achterlaat.

Volledig gerenoveerd
Zo gezegd, zo gedaan, en de truck behoorde nu tot Iona en Stewart. Daarna besloten ze om de vrachtwagen volledig te renoveren.

Dat was natuurlijk geen gemakkelijke taak, en ik begrijp zelfs niet hoe ze erin slaagden. Maar ze waren vastberaden en werkten 4 maanden lang, dag en nacht, aan de truck. Nu hebben ze hun eigen droomhuis, en het verdient een applaus. Wat een schitterende transformatie!

Op het eerste zicht ziet het er niet uit.

De truck biedt voldoende plaats en heeft zelfs een hoog plafond. Het koppel zag hier duidelijk veel potentieel in…

Een koelkast en keukenkasten. Alvast een goed begin…

Aanschouw, de elegante en functionele keuken!

Een perfecte plek om heerlijke maaltijden in te bereiden, als je ’t mij vraagt!

Lees ook  Doutzen Kroes gaat los met foto van achterwerk

Enkele trapjes omhoog en we zijn in de slaapkamer…


Gezellig en extreem pienter, met geheime opbergruimtes!

Ze hebben zelfs een kachel geïnstalleerd. Hoe gezellig!

Een kleine en knusse badkamer…

Een schuifdeur dient om de ruimte volledig te benutten.

Er is zelfs nog plaats over voor een tweede zetel!


Wat een gezellig woonkamertje!

En dit is de buitenkant!

Volgens Bored Panda kostten de renovatiewerken zo’n 23.000 euro. Dat betekent dat de totale kosten voor deze woning slechts 27.000 euro zijn. Fantastisch!

Dit koppel slaagde erin om een oude truck om te vormen tot een prachtig, klein huisje. Ik ben enorm onder de indruk. Wat een creatievelingen!

Iona en Martin willen Europa verkennen met hun camper. Ik ben zeker dat ze een geweldige vakantie zullen hebben. Deel dit artikel aub op Facebook om aan je vrienden te tonen wat een geweldig werk ze hebben gedaan!

10 super simpele life hacks voor ouders met baby’s!

Rapper Sjors en Ali B krijgen ruzie waarna Rapper Sjors de rapbattle keihard wint