in

Koppel dat vijf jaar probeerde om een baby te krijgen, is dolblij na ontdekking dat ze VIJFLINGEN verwachten.

Een echtgenoot en vrouw die vijf jaar lang probeerden om een baby te krijgen, drukten hun vreugde uit na de ontdekking dat ze vijflingen verwachten. Jamie Scott (31) werd zwanger na een vruchtbaarheidsbehandeling en testen wezen uit dat haar hormoongehalte erg hoog was. Dat duidt doorgaans op een zwangerschap van meerlingen. Zij en haar echtgenoot vermoedden dat het een tweeling was, maar de echofoto bracht vijf baby’s aan het licht. De kans daartoe is een op 55 miljoen.

Dat betekent dat hun gezin deze lente zal uitgroeien van vier tot negen leden wanneer de vijf baby’s hun twee zonen Shayden (12) en Landon (7) zullen vervoegen. Momenteel is ze in haar 19e zwangerschapsweek maar Jamie ziet er al negen maanden zwanger uit. Haar buik is zo groot dat ze niet meer kan wandelen.

De dokters zeiden dat ze 45 kg moet bijkomen om de vijf extra mondjes te voeden. Dat wil zeggen dat ze 4.000 calorieën per dag moet eten. Ze eet hamburgers, pizza’s en milkshakes, en ook een heleboel komkommer.

Lees ook  Zijn buren dachten dat hij gek was toen hij zijn huis hiermee omringde. Maar nu wensten ze dat zij ook zoiets hadden

Jamie en Skylar wacht ook de uitdagende taak om vijf namen te verzinnen voor hun baby’s. Maar ondanks de uitdagingen voelen ze zich gezegend.

Jamie uit St. George in Utah zei: “Toen ik de echografie had, verwachtte ik om twee foetussen te zien en tijdens de eerste 20 minuten verschenen er vier. Dan vonden we de vijfde.”

“Ik huilde gewoon, ik was in shock. We hadden best lang geprobeerd en het was al geweldig op zich dat ik zwanger was. Ik vroeg: ‘Leven ze?’ en wanneer we de hartslagen hoorden, slaakten we een zucht van opluchting.”

Tijdens haar vorige zwangerschappen leed ze aan extreme ochtendmisselijkheid en gewichtsverlies.

Ditmaal heeft ze dat niet, maar zwanger zijn van meerlingen is al moeilijk genoeg. Jamie, die vroeger als nanny werkte, zei: “Toen we het vernamen, vertelden we het aan onze zonen en hun reactie was: ‘Dat is zo cool’ en dan zei mijn 12-jarige zoon: ‘succes.’”

“Het is ook moeilijk om te slapen omdat mijn buik zo snel groeit en het is behoorlijk pijnlijk. Wanneer een van de baby’s beweegt, bewegen ze allemaal – het lijkt wel een feestje daarbinnen.”

Lees ook  Dit is waarom je je kamerplanten dicht bij elkaar moet zetten

“Maar de gedachte dat we vijf baby’s krijgen is echt overweldigend. Ik kijk er erg naar uit om vijf gezonde baby’s ter wereld te brengen.”

Jamie en Skylar zeggen dat hun lokale gemeenschap de handen in elkaar geslagen heeft om hen te helpen. Vrienden en buren doneerden al tal van babyspulletjes. Het koppel verblijft momenteel in de buurt van een ziekenhuis in Arizona waar een expert in meerlingen wacht om eind april een keizersnede uit te voeren.

Skylar, die na een blinddate verliefd werd op Jamie, zei: “We konden de schok snel achter ons laten, en nu is het gewoon dankbaarheid en opwinding. Ik ben een persoon met veel energie omdat ik ADHD heb. Dus mijn brein is perfect geschikt om weinig te slapen en de zwangerschap mee te beleven.”

“We willen deze vijf baby’s tonen hoe mooi en leuk de wereld wel is”, zei hij nog.

Gigantische lintworm “bengelde” uit kont van sushi liefhebber.

Moeder van twee overleed aan baarmoederhalskanker nadat ziekenhuis een uitstrijkje als “normaal” registreerde.