in

‘Koningin Máxima ontduikt belasting in Argentinië’

Dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima kennelijk hun tandartsrekeningen weigeren te betalen, lijkt zonder gevolgen te blijven. Maar een dreigend belastingschandaal in Argentinië absoluut niet! Dat heeft alles te maken met de man die Máxima’s geheim verraadde. Zijn naam is Horacio Verbitsky, alias de Hond. Dit omdat hij zijn prooi nooit loslaat, zoals een voormalige president van Argentinië al aan den lijve ondervond…

Lees ook  Kind belt met 112 en zegt: “Mijn papa wordt niet meer wakker…” Duizenden mensen zijn in tranen vanwege dit hartverscheurende verhaal

De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) hoopt dat het verhaal rond koningin Máxima en de vermeende belastingfraude een snelle dood zal sterven. Dat lijkt echter niet heel waarschijnlijk. Niet alleen omdat politieke partijen D66 en PVDA hebben aangekondigd het schandaal in de Tweede Kamer te willen bespreken.

Máxima en de RVD moeten zich veel meer zorgen maken over de man die de belastingfraude aan het licht bracht: de journalistieke piranha Horacio Verbitsky (76), die al eerder zonder blikken of blozen meerdere hoogwaardigheidsbekleders ten val bracht.

Lees ook  Ouders zijn woedend nadat een verpleegster de mond van hun baby dichtplakte om hem te doen zwijgen.

Horacio heeft in zijn thuisland Argentinië niet voor niets de bijnaam ‘el Perro’, de Hond. De journalist staat er namelijk om bekend dat wanneer hij zijn prooi eenmaal gebeten heeft, hij niet meer loslaat.

Pestkoppen noemden haar ‘tandvrouw’ – nu staan duizenden mensen met mond vol tanden wanneer ze haar transformatie zien..

Jongetje (13) die door gemene pestkoppen in nek geschopt werd, zegt ‘Ik kan net zo goed zelfmoord plegen.’