in

Knappe roodharige beslist om haar lange haren te laten knippen. Haar nieuwe look maakt haar compleet onherkenbaar.

Voor sommige vrouwen is hun haar een soort van troostdekentje. Of het nu lang, krullend of kort is, met de jaren zijn we er zo aan gewend dat we ons kapsel niet meer willen veranderen. Maar voor dit model is een nieuw kapsel gewoon een andere dag op het werk. Ze komt het salon binnen met lange haren en wandelt weer buiten met een kort kapsel dat haar een heel nieuwe frisse look geeft.

Lees ook  Vrouw in rolstoel (42) overleden na aanrijding door man die drugs had gebruikt

Eerst liet de vrouw even wat “voor” foto’s nemen. Ze poseerde met haar rode, lange lokken die op haar schouders vielen, lachte en wachtte geduldig terwijl de fotografie de magie liet werken.

Dan was het tijd voor het echte werk! De stylist trok haar weg voor het oog van de camera en duwde haar in een stoel.

Het model bewonderde haar prachtige lokken nog een laatste keer alvorens de kapster aan de slag ging. Gelukkig behoudt ze haar mooie glimlach terwijl de kapster de schaar in haar lange haren zet.

Lees ook  Ze lijdt aan alopecia en is kaal. Dan besluit een jongen zijn haar twee jaar te laten groeien voor een pruik.. Wat een prachtig mens!

En als de styliste klaar is, is het moeilijk te geloven dat deze fashionista dezelfde persoon is die enkele uren eerder de studio binnenwandelde. Haar makeover is ronduit ongelofelijk!

Bekijk de verbluffende metamorfose hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Moeder laat baby in hete auto terwijl ze gaat ontbijten – als ze terugkomt is ze geschokt

Dit is waarom Patrick Kluivert drie keer trouwde met zijn vrouw Rossana