in

Knappe dame vertelt het meest walgelijke onenightstand-verhaal dat je ooit zal horen

Dit verhaal is al wat ouder, maar blijft een klassieker waarbij je mond letterlijk openvalt van walging. Twitter-gebruiker ‘Jacqueline’ ging namelijk een jaar geleden de historieboeken in omdat ze ongetwijfeld één van de meest walgelijke onenightstands ooit heeft meegemaakt.

“Ik heb al enkele mensen dit verhaal vertelt, maar ik ben nu zo dapper om dit via Twitter te vertellen. Enige tijd geleden ging ik op een Tinder-date met een man waar ik al enkele weken mee sprak. Het was de eerste keer dat ik hem zou ontmoeten. Alles verliep ontzettend vlot tijdens de date. Toffe, knappe man en we hadden een echte klik. De date eindigde vervolgens met een stomende vrij partij bij mij thuis.”

Lees ook  Arantxa Rus laat niks aan je verbeelding over met deze pikante foto's

“Wanneer de kerel klaar komt, spuit hij zijn zaad over mijn borsten en gezicht. We nemen de volgende dag afscheid en horen elkaar niet meer onmiddellijk terug. Enkele dagen later heb ik plots een heel harde uitslag in mijn gezicht en ik besluit naar de dokter te gaan. Deze zegt dat het al geen aandoening is en dat ik best eens naar een specialist kan gaan voor huidziektes.”

“Wat deze specialist me dan echter vertelde, is pure horror. Hij zei namelijk dat ik allemaal minuscule parasieten onder mijn huid had. Alsof dat nog niet erg genoeg was, vertelde hij me ook dat een man maar op twee manieren zulke parasieten in zijn zaad kan krijgen. Door vrij partijtjes met dieren of vrij partijtjes met lijken.”

Lees ook  DE ONZICHTBARE DRAAD TUSSEN TWEE MENSEN DIE SAMEN HOREN TE ZIJN….

“Ik zoek de kerel van mijn onenightstand hierna op Facebook op. En drie keer raden waar hij werkt: een lijkenhuis. De vetzak heeft dus wellicht regelmatig een vrij partij met de lijken die worden binnengebracht. Het hoeft niet te verrassen dat ik niet meer met hem heb afgesproken.”

Buik van dochter wil maar niet stoppen met groeien. Wanneer dokters erin kijken, slaan ze in paniek.

Zo zag Humberto Tan er dus uit toen-ie nog haar had