in

Kleuter viert alleen nadat er niemand kwam opdagen op zijn verjaardagsfeestje

Zelfs gratis pizza kon de genodigden voor een verjaardagsfeestje van een zesjarige niet overtuigen om te komen.

Een moeder uit Arizona in de VS zegt dat geen van de vriendjes van haar zoon kwamen opdagen voor zijn feestje, hoewel ze 32 uitnodigingen naar klasgenootjes verstuurd had.

De jongen, Teddy, hield zondag een verjaardagsfeestje in een pizzeria, waar hij en zijn moeder Sil Mazzini dozijnen jongens en meisjes verwacht hadden, alsook de ouders van de kinderen. Mazzini zegt dat enkele ouders hen op voorhand hadden laten weten dat ze niet konden komen, maar dat ze nooit verwacht had dat er niemand zou komen opdagen.

Lees ook  Stewardess die omkwam bij vliegtuigcrash in Iran deelde akelige laatste Instagrampost

“Ik ben even klaar met feestjes”, zei Mazzini aan KNXV.

Mazzini deelde een foto van haar zoontje die eenzaam en alleen voor een aantal pizza’s zat met een verslaggever van KVOA, die de foto vervolgens op zijn Facebookpagina deelde. Dat lokte een vloedgolf aan verjaardagswensen uit, alsook verschillende cadeautjes en aanbiedingen, inclusief een gratis ritje in een limousine.

Maar de grootste verrassing kwam van basketbalteam de Phoenix Suns die hem uitnodigden om hun wedstrijd tegen de Los Angeles Lakers bij te wonen.

Lees ook  Kelly kwam om bij ongeluk terwijl vriendin (15) auto bestuurde

Maar sommige sociale mediagebruikers stelden de beslissing van Mazzini om het eenzame verjaardagsfeestje van haar zoon met de buitenwereld te delen in vraag. “Snel! Laten we het nieuws bellen om dit kind nog meer te beschamen dan hij al is”, schreef een vrouw op Facebook. “Lieve hemel, dit is zo fout.”

Nou, met die laatste commentaren zijn we het helemaal niet eens. We vinden het integendeel erg fijn dat Teddy toch nog een beetje een leuke verjaardag kreeg!

DEEL DIT BERICHT ALS JE HET DAARMEE EENS BENT!

Baby overleden nadat moeder hem 12 uur lang vastgegespt in kinderwagen liet zitten terwijl ze wiet rookte

Slimme IKEA-truc kost minder dan 15 euro, maar het resultaat is bijzonder spectaculair