in

Kleine puppy beeft onophoudelijk in de armen van politieagent nadat ze uit een ijskoude rivier gered werd.

Daytona Beach in Florida is een plek die doorgaans geassocieerd wordt met warmte en ontspanning. De naam alleen al doet ons denken aan palmbomen en blauwe zee. Voor een kleine pitbull was dit echter niet het Daytona Beach dat ze ervoer. In januari zakten de temperaturen onder het vriespunt, en ze vocht in een ijskoude rivier onder een brug voor haar leven.

De twee agenten van de dierenbescherming, John en James Lee, die de kleine puppy vonden zeiden: “Oogjes zijn open. We weten niet hoe lang ze al buiten is, maar ze heeft het ijskoud. We proberen haar warm te krijgen.”

Lees ook  Een kleine pup ziet de man terug, die hem nar het asiel bracht en reageert op ongelooflijke wijze

Ze wikkelden de arme puppy, die ze River doopten, meteen in een deken. De agent getuigt: “Ze had het koud en nat. We zorgen ervoor. Ze begint een beetje op te warmen.”

Iemand had het hondje in de rivier opgemerkt en de dierenbescherming gebeld. Dankzij hen en deze twee agenten kon River gered worden. River werd naar een lokaal dierenasiel gestuurd om te herstellen. We zijn er zeker van dat ze overladen werd met liefde en warmte.

Lees ook  10 redenen om nooit een hond te nemen

Een agent van de dierenbescherming genaamd Kera Cantrell ging River regelmatig bezoeken. Cantrell was stapelverliefd, en besloot om haar te adopteren!

Mama merkt dat er rare visgeur uit stopcontacten komt. Dan kijkt ze wat beter en beseft dat het probleem binnenin zit.

Patricia Paay woest op Johan Vlemmix