in

Kleine jongen redt het leven van een meisje, nadat hij hartmassage op haar toepaste

Connor Fitz-Gerald en enkele andere kinderen speelden in het zand in de Marina Duinen. Ze groeven kleine zandtunnels. De 11-jarige jongen was echter geschokt toen hij iets angstaanjagend ontdekte. Een klein meisje, de vijfjarige Alyssa Bostic, werd levend begraven onder het zand. Bostic moest een smalle greppel graven, maar die stortte telkens weer in waardoor het meisje minutenlang gevangen kwam te zitten. Fitz-Gerald begon verwoed te graven om eerst haar hoofdje te bevrijden.

Lees ook  8 veelgemaakte fouten bij het wassen

Bostic was bewusteloos en haar ogen, mond en ogen zaten vol zand. Fitz-Gerald trok haar uit het zand en begon haar meteen te reanimeren. Ze ontwaakte!

Er waren geen volwassenen in de buurt en de jongen kende reanimatie alleen van op televisie. Toen de volwassenen dan toch aankwamen, werd de ambulance gebeld. De verplegers bevestigden dat het meisje zonder Fitz-Gerald wellicht overleden zou zijn.

Lees ook  Na een week slecht slapen kun je al 1 kilo aankomen

Het meisje is ondertussen volledig hersteld en stelt het goed. Connor Fitz-Gerald werd later nog geëerd met een medaille!

DEEL dit verhaal om deze jonge held de erkenning te geven die hij verdient!

Dit lijkt een doodnormale attractie, maar een minuut later gebeurt er iets SCHOKKENDS!

Dochter komt niet meer thuis en verdwijnt. 6 maanden later ziet mama deze foto op Facebook