in

Klein ventje sluit zich op in auto en lacht zich een deuk als brandweer hem probeert te redden.

We reageren allemaal anders op stresserende situaties. Sommige peuters zouden compleet doorslaan als ze opgesloten in een auto zitten. Maar de 14 maanden oude Brandon Emery reageerde heel anders!

Het kleine ventje was samen met mama Kirsty Green (27) gaan winkelen in Cornwall in Engeland. Toen mama de boodschappen in de auto inlaadde, sloot het kleintje zich per ongeluk op in de auto.

Van stress was echter geen sprake! Brandon lachte zich kapot!

Begrijpelijkerwijze was mama aanvankelijk erg in paniek. “Ik was aanvankelijk erg in paniek, want ik wist niet goed hoe ik hem moest bevrijden. Gelukkig waren er andere klanten die me hielpen en een werknemer van de supermarkt belde het alarmnummer”, zei Kirsty.

Lees ook  Oma neemt babyfles uit koelkast maar melk ziet er ‘donker’ uit – ziet groene ring en panikeert

Een geluk bij een ongeluk was het die dag niet warm. Er bestond dus geen risico dat Brandon oververhit zou raken. De brandweer kwam snel ter plaatse om het kleintje te redden.

De brandweerlieden moesten een raampje inslaan om de jongen te bevrijden. Als je de video zo bekijkt, is het moeilijk uit te maken wie nu het meeste plezier heeft, de lachende jongen of de brandweermannen.

Lees ook  Lennie (36): “In één klap was ik al mijn goede vrienden kwijt”

Kirsty vertelde achteraf: “Hij zat in het kinderzitje van het winkelkarretje, maar het had geen bandjes. Daarom probeerde hij de hele tijd recht te staan tijdens het shoppen. Ik besloot om hem in de auto te zetten, terwijl ik de boodschappen inlaadde zodat hij niet weer zou proberen op te staan in de winkelwagen.”

Zonder erbij na te denken, legde de moeder de sleutels per ongeluk in de kofferbak. Tot overmaat van ramp drukte de kleine Brandon dan op de centrale deurvergrendeling.

Bekijk de hilarische video hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Dringende oproep: De ziekenhuiskamer van ernstig zieke Koen (11) MOET vol met kaartjes!

Bedrijf weigert werkneemster met Alzheimer te ontslaan die vergeet hoe ze haar werk moet doen.