in

Klein meisje vertelt papa dat ze “verloofd” is. Maar van zodra hij de ring ziet, wordt hij compleet gek.

Kinderen doen vaak gekke dingen die hun ouders door de haren doen wrijven. En als een kleine jongen verliefd is, gaan ze tot het uiterste om het hart van hun meisje te veroveren.

Een kleine jongen genaamd Tommy was verliefd op een meisje in de kleuterschool genaamd Millie. Hij besloot om haar te verrassen met een speciaal cadeautje. Maar wist Tommy veel dat zijn geschenk de ouders van Millie zo zou schokken.

Millie’s vader was zo geschokt over het cadeau dat hij besloot om zichzelf te filmen terwijl hij met zijn dochter chatte.

“Millie werd op school ten huwelijk gevraagd. Wie vroeg je ten huwelijk, Millie?”

Lees ook  Van seriever krachtingen verdachte Duitse arts dood aangetroffen in cel

Zijn dochter, een schattig 6-jarig meisje met blonde haren, lacht naar de camera en antwoordt vrolijk dat Tommy haar ten huwelijk vroeg.

Haar reactie is zo schattig! Millie’s papa wendt zich opnieuw naar de camera en zegt:

“Dus Tommy vroeg Millie ten huwelijk. En ze blijft maar zeggen dat ze een ring in haar zak heeft zitten. Dus iedereen verwachtte … een Haribo ring.”

Haribo ringen zijn erg populair in Engeland. Het zijn snoepringetjes die je rond je vinger kunt dragen en kunt opeten. Maar de kleine Tommy gaf Millie geen snoepring. Hij gaf haar iets met veel meer stijl.

Lees ook  Teckel Woody in de armen van zijn baasje verscheurd door twee agressieve honden

Dan vraagt papa aan Millie om hem de ring te tonen. En het is beslist geen snoepje. De jongeman vroeg Millie ten huwelijk door haar de verlovingsring van zijn mama te geven!

De papa van Millie toont de fonkelende ring naar de camera en zegt in ongeloof:

“Tommy heeft de verlovingsring van zijn mama gestolen!”

Tommy heeft zeker een goede smaak. De ring bevat drie enorme diamanten. Ondertussen horen we buiten beeld een vrouw hysterisch lachen, wellicht de moeder van Millie.

De video werd op Facebook al bijna 300.000 keer gedeeld.

Bekijk de vertederende scène hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Toen deze hond de baby hoorde huilen, deed hij iets wat de ouders verblufte. Ik ging kapot van het lachen met deze video!

Chloe Paige legt Simon Cowell het zwijgen op met een prachtige versie van ‘Amazing Grace’