in

Klein meisje bleef haar dochter snoep geven. Dan beseft mama dat haar dochter achtervolgd wordt.

Wanneer was de laatste keer dat jij boodschappen deed? En neem je je kinderen mee naar de supermarkt? De meeste mensen zouden denken dat je kinderen mee naar de supermarkt nemen relatief veilig is. Maar volgens de ervaring van een moeder is dat misschien niet het geval …

Amanda Kalidy ging op een dag met haar dochter naar de supermarkt toen een klein meisje haar dochter begon lastig te vallen. Amanda dacht er aanvankelijk niet teveel over na, maar bleek dat dit kleine meisje veel gevaarlijker was dan ze had durven vermoeden.

Amanda legde het incident uit op haar Facebookpagina:

“Ik post dit als herinnering aan alle moeders. Ik was in Target toen een klein meisje, van ongeveer negen jaar oud, mijn dochter bleef lastigvallen. Eerst stond ik er niet zo bij stil. Maar ze was best opdringerig, dus raakte ik een beetje geagiteerd en zei haar dat mijn dochter geen snoep wilde en wandelden we verder.

Lees ook  Sow! De 19-jarige dochter van Fajah Lourens is nóg heter dan haar eigen moeder

Toen we aan de kassa stonden probeerde ze Jenna opnieuw kauwgom te geven. Ik keek om en zag dat een man haar vanop een afstand instructies gaf. Ik lichtte de kassabediende en de manager in, waarop de twee het op een lopen zetten en in een bestelwagen verdwenen.”
Als Amanda de situatie goed ingeschat heeft, gebruikte de man het meisje als lokaas om haar dochter te kunnen ontvoeren. Gelukkig was Amanda bij de pinken en kon ze erger voorkomen.

Amanda besliste dit verhaal op Facebook te delen om andere moeders te waarschuwen:

“Als ik eerder had geweten wat er aan de hand was, had ik het meisje kunnen vastgrijpen en kunnen redden. Maar ze wilden eigenlijk mijn dochter nemen! Ze is vier!

Lees ook  Lotte werd uitgelachen op het strand omwille van haar stomazakje – nu wordt ze op het internet geprezen voor haar moed

De manager vertelde me dat kinderlokkers vaak supermarkten uitkiezen omdat daar de hele dag door wel moeders met hun kinderen op stap zijn. Vaak keren moeders hun rug als ze hun winkelwagentje inladen. Op dat moment slagen deze kinderlokkers ongenadig toe.

Wees alsjeblieft voorzichtig en hou je kinderen altijd goed in het oog!”

Michael Snowden van de afdeling Mensenhandel van de politie van Oklahoma laat weten dat kinderlokkers elke methode zullen gebruiken om nietsvermoedende ouders en kinderen in de val te lokken.

Wat vind jij van het verhaal van Amanda? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Ze was doodsbang om in het openbaar te zingen, maar haar auditie verblufte Simon volledig

5-jarige jongetje komt te overlijden, nadat hij door zijn hond werd gewurgd