in

Kinderen vinden gewonde vrouw in speeltuin, vermoedelijk slachtoffer aan randing

Een vrouw is zondagmiddag vermoedelijk aan gerand en naar een speeltuintje gevlucht aan de Koning Arthurlaan in Eindhoven. Ze werd daar gewond in de bosjes aangetroffen door spelende kinderen.

Spelende kinderen zagen iets roods in de bosjes liggen. Ze gingen kijken en kwamen erachter dat dat de bh van de vrouw was.

De bh en een spijkerbroek waren de enige kledingstukken die ze nog aan had. Ze was gewond en werd in een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Lees ook  Mama zet haar 7-jarige dochter met lange haren op school af – wanneer ze terugkeert, ziet mama haar haar en gilt.

De politie gaat op dit moment uit van een zedendelict in de relationele sfeer. Uit onderzoek werd duidelijk dat dit niet in het speeltuintje heeft plaatsgevonden, maar vermoedelijk in haar huis. Het slachtoffer woont in de buurt en is na het incident naar de speeltuin gegaan.

Verhaal natrekken
De politie weet wie de betrokkene is, maar op dit moment wordt er niet gezocht naar een verdachte. Dit omdat het verhaal van de vrouw eerst moet worden nagegaan.

Lees ook  Bakfietsdrama misbruikt voor oplichting, Doneerfonds stapt naar politie

Dat is lastig, omdat ze geen Nederlands spreekt. Ze komt uit Oost-Europa. Zij is bekend bij de politie en staat bekend als iemand met psychische problemen.

De politie heeft een deel van de speeltuin afgesloten met linten voor onderzoek. Daarbij zijn speurhonden ingezet, die de telefoon van de vrouw en een jas vonden. Een aantal kinderen is gehoord.

In eerste instantie kwam bij de politie een melding binnen van een steekpartij. Ook werden er glasscherven in de omgeving gevonden.

Man plant bomaanslag op ‘knappe vrouwen’, maar explosief ontploft in eigen handen

’Zomervakantie in Nederland wordt warm en droog’