in

Kind schiet pasgeboren baby dood in eigen huis.

Een 21 dagen oude baby ‘bengelde levenloos’ nadat het thuis werd doodgeschoten door een kind. De feiten vonden zaterdag plaats in een rustige wijk in Fayetteville in de Amerikaanse staat North Carolina.

Een geschokte ooggetuige Gage Legere zag hoe het kind werd weggedragen. Hij verklaarde aan WRAL: “Iemand had de baby opgepakt en het bengelde daar. Er zat geen leven meer in.”

De vriendin van Legere, Rachel Ellison, zag het verschrikkelijke tafereel ook en zegt dat ze een vrouw in paniek hoorde krijsen. Ellison vertelde: “We hoorden een vrouw buitenkomen. Ze krijste, schreeuwde en klopte op de grond, ze was duidelijk erg gebroken over iets.”

Lees ook  Ruim 650 nieuwe coronabesmettingen gemeld

“De familie was verwoest en gaven zichzelf de schuld, we hoorden de moeder zeggen: ‘Het was allemaal mijn fout, het was mijn fout’”, voegde ze eraan toe.

De baby, die niet bij naam genoemd werd, werd naar het ziekenhuis overgebracht, maar zou korte tijd later overlijden.

De lokale politie wilde nog geen commentaar kwijt over de oorzaak van de schietpartij en kon evenmin bevestigen of het om een ongeluk ging.

Lees ook  Collega's dode hovenier Martin geloven ‘helemaal niets’ van zedendelict

Ze zeiden dat ze een minderjarige aanklaagden met de dood, maar weigerde meer informatie te geven omdat het om een kind gaat.

Een woordvoerder zei dat de verdachte niet gerelateerd is met de baby.

Dit is zo vreselijk. DEEL dit bericht om de nabestaanden een hart onder de riem te steken.

P*dofiel valt flauw in rechtbank nadat hij straf hoorde wegens m*lesteren pasgeboren baby.

Dierenbeul breekt kaak van kat met harde klap omdat ze hem gebeten had.