in

Kijk: Jonge vrouw breekt been tijdens estafetteloop – kruipt op bloedende knieën naar teamgenoot.

Als je ooit al eens naar de Olympische Spelen hebt gekeken, weet je hoe intens atletiekwedstrijden kunnen zijn.

En net zoals bij andere sporten kunnen er wel eens ongelukken gebeuren. Bij lopen is het ieder voor zich, en soms is het moeilijk om na een val weer rechtop te geraken. Dat is precies wat er eind oktober gebeurde tijdens een kwalificatiewedstrijd estafetteloop in Japan. Loopster Rei Lida liep een teammarathon toen ze haar been brak.

Lida was normaal aan het lopen, maar plotseling kwam ze ten val en lag ze op handen en voeten op de grond.

Lees ook  Hij verbergt stiekem een camera in de auto. Maar als hij DIT bij zijn grootmoeder doet? Sprakeloos…

Maar algauw zouden de toeschouwers zien wat echt doorzettingsvermogen betekent, want Lida zou niet zomaar opgeven en het werd allemaal vastgelegd op video.

In plaats daarvan begon de vrouw op handen en voeten naar haar aflossingspartner te kruipen, en legde ze zo’n 250 meter af op bloedende knieën.

Volgens de lokale media trok teammanager Hisakazu Hirose zijn team onmiddellijk terug uit de race van zodra hij te horen kreeg dat Lida haar been gebroken had. Maar dat bericht zou de lopers niet snel genoeg bereiken.

Lees ook  Zieke José Hoebee: ‘Het is mijn laatste optie’

Zonder kennis van de opgave, was Lida vastbesloten om de race af te maken. Terwijl ze krioelde van de pijn, keken de toeschouwers toe hoe ze naar haar partner kroop, die haar met tranen in de ogen stond op te wachten.

Lida werd later overgebracht naar het ziekenhuis en verwacht wordt dat ze zo’n drie tot vier maanden zal moeten revalideren.

Wat een kracht en doorzettingsvermogen! DEEL dit bericht met iemand die vandaag even een duwtje in de rug kan gebruiken!

Kannibaal stapt met verminkt been politiekantoor binnen en zegt dat hij het beu is om mensenvlees te eten.

Pony loopt brandwonden op na gemene zuuraanval. Dan naait dierenarts een vis op haar gezicht.