in

Kerel toont de omvang van de schade aan zijn gebit na 20 jaar lang zijn tanden niet gepoetst te hebben.

De 21-jarige man beweert dat hij als kind niet aangemoedigd werd om z’n tanden te poetsen. Nu leerde hij de verwoestende gevolgen van een slecht dieet en een compleet gebrek aan mondhygiëne.

De situatie kwam tot op het punt waarop hij te beschaamd was om een tandarts te bezoeken. De averij in zijn mond eiste een zware tol voor zijn zelfvertrouwen. Totdat hij eindelijk besloot om hulp te zoeken.

Lees ook  Vrouw loopt snee aan duim op in nagelsalon, verliest maand later bijna haar arm

De man, alleen gekend als Jay, verscheen in een aflevering van “Embarrassing Bodies” en bekende dat hij 20 jaar lang zijn tanden niet gepoetst had.

Jay vertelde aan Metro:

“Ik at jarenlang de verkeerde voeding, ik dronk heel wat frisdrank en verzorgde mijn tanden eigenlijk nooit. Ik poetste of floste ze nooit.”

Uiteindelijk, voor de eerste keer in zijn leven, bezocht hij dan toch een tandarts, Dr. James Russell. De tandarts onthulde dat zijn tanden onder de tandplak zaten, mineralen en etensresten. Dit is een van de vaakst voorkomende oorzaken van gaatjes of tandvleesontstekingen.

Lees ook  School vertelt waarheid over ouders meisje, het hartverscheurende moment is vastgelegd op camera

De tandarts liet een scan uitvoeren waaruit bleek dat 11 tanden getrokken moesten worden. Daarna kreeg hij tandimplantaten.

Kijk maar eens naar zijn stralende glimlach nu!

Jay beloofde dat hij voortaan zijn tanden wel zal poetsen. Bekijk de volledige makeover hieronder!

Dit is wat er met je lichaam gebeurt wanneer je niet regelmatig s*ks hebt.

‘Duivelskoppel’ dat eigen dochter (12) verkr*chtte: “Beter wij dan een of andere maniak”