in

Ken jij deze pijnstillende wiet tampons al? Het einde van menstruatiepijn!

Het is al langer bekend dat marihuana heilzame medische effecten heeft. Het is geschikt in de behandeling van een brede waaier van medische aandoeningen, van glaucoom tot slapeloosheid. Het is echter nog het best gekend voor zijn gebruik als pijnstiller, bijvoorbeeld voor pijn veroorzaakt door chemotherapie, ontstekingsziektes en verwondingen.

Dankzij een nieuwe uitvinding van Foria, een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van toepassingen op basis van marihuana, zouden de pijnstillende eigenschappen van de plant ook wel eens het einde kunnen betekenen van menstruatiepijn.

Lees ook  DIT zijn de symptomen van een schildklieraandoening! Miljoenen vrouwen negeren dit!

Cannabis tampons

De tampons bestaan slechts uit drie materialen: organische cacaoboter, THC olie en absorberend materiaal. De gevolgen zijn wonderbaarlijk. De gemiddelde vrouw voelde al na 15 tot 30 minuten verzachting van de pijn!

‘Ik testte wiet tampons en dit is wat er gebeurde’

De Amerikaanse meiden Morgan en Ochi kampen beide met vreselijke buikkrampen tijdens hun maandelijkse feestje. Zo erg, dat pijnstillers zeker geen overbodige luxe zijn. Vandaar dat zij deze beruchte wiet tampons hebben getest, om te kijken of dit dé oplossing is tegen de verschrikkelijke pijn.

Lees ook  Deze vrouw plakte een inlegkruisje onder haar oksel vast. Toen ze haar kleren uit deed, kon ze het verschil niet geloven.

Nu vraag jij je natuurlijk af of ze stoned werden? Nee, dat gelukkig niet. De pijn werd wél minder. ‘Ik heb het gevoel aldof ik net Advil heb ingenomen’ aldus Morgan. Ochi voelt zich ook niet stoned. ‘Wanneer je een pijnstiller neemt wordt de pijn minder, maar blijft het toch altijd licht aanwezig. Die vervelende buikkrampen zijn nu weg’. Ochi voelt zich juist super relaxed en een beetje moe.


DEEL deze geniale uitvinding met je vrienden op Facebook!

De 85-jarige fietser ligt bloedend op de grond. Maar wat de spoedarts dan ziet, maakt hem ONGELOFELIJK WOEDEND!

Een walvis spoelt aan op het strand. Iedereen staat paf als ze zien wat het dier in zijn mond heeft. We weten meteen wie de dader is…