in

Ken je de gasten van Jackass nog? Dit zijn ze 16 jaar later:

Jackass was een televisieprogramma uit de VS, uitgezonden op MTV en bedacht door Jeff Tremaine, Johnny Knoxville en Spike Jonze.

In de serie werden door een groep stuntmannen de meest absurde, lompe en gevaarlijke stunts uitgevoerd. Nadat de serie in 2002 tot een einde kwam, werden er meerdere succesvolle Jackass-films uitgebracht door Paramount Pictures.

De serie heeft de basis gelegd voor de acteercarrières van onder anderen Johnny Knoxville en Bam Margera, en vele stuntmannen uit de serie hebben hun eigen spin-offserie gehad, zoals Bam Margera (Viva La Bam), Steve-O en Chris Pontius (Wildboyz), en Ryan Dunn (Commando VIP en HomeWrecker).

Lees ook  ‘Onderzoek naar salaris Van Nieuwkerk’

De stunts waren er vooral op gericht om de meeste absurde stunts (met een kano van een trap af, iemand met een grote katapult wegschieten, etc), extreem smerige dingen te eten dat meestal op overgeven eindigt (een wedstrijd van wie het eerst 5 liter melk kan op drinken, of eierpunch), tot provocerende zaken op straat uitvoeren (een speelgoedpop in een kinderwagen laten aanrijden) en het veroorzaken van zo veel mogelijk pijn (testen van stun guns, pepperspray, tasers en het gooien van biljartballen op gevoelige plaatsen).

Lees ook  Man met wolfsmasker ver kracht 11-jarig meisje in bos

Maar hoe gaat het nu eigenlijk met die gasten? Nou, zie hier:

Bram Margera

johnny knoxville

Weeman

Steve O

Preston Lacy

Man komt thuis en treft vrouw dood aan nadat ze aangevallen werd door hond die ze dagen eerder adopteerden.

Zoals je ziet heeft Enzo Knol al flink wat vrouwen versleten vóór Dee: