in

Katja Schuurman over plastische chirurgie: ‘Het was een van de beste investeringen van mijn leven’

Volgens Katja was Moeder Natuur haar borsten vergeten
Dat Katja Schuurman op jonge leeftijd plastische chirurgie heeft ondergaan, heeft de actrice nooit onder stoelen en banken geschoven. Op 21-jarige leeftijd leende ze naar verluidt 8000 euro bij de bank om haar borsten te vergroten.

“Het was de beste investering van mijn leven”, vertelt Katja eerlijk tijdens een interview met Veronica Magazine. “Moeder Natuur was ze gewoon vergeten ze er bij mij op te zetten. Vergelijk het met de situatie dat je geen armen hebt. Ik moest gewoon nog borsten hebben en die had ik niet.” De inmiddels 42-jarige vindt het fantastisch dat iets als een borstvergroting mogelijk is. “Ze voelen echt als die van mij. Borsten horen gewoon bij mij. Dat ik ze niet had, was gewoon een vergissing.”

Lees ook  Dodelijke spierziekte ALS slaat vier keer vaker toe in Herwijnen, onduidelijk of radar rol speelt

Meer ingrepen
De actrice heeft niets tegen plastische chirurgie en sluit niet uit dat ze hier in de toekomst weer gebruik van zal maken. Wellicht botox, maar de actrice vindt dat voorlopig niet nodig. “Ik heb het nooit laten doen, maar zeg nooit nooit. Ik heb nu makkelijk praten, omdat ik er nog best oké uitziet”, aldus Katja.

Lees ook  Het stel wordt betrapt terwijl ze s*ks hebben in het park – de straf van de rechter is briljant

Dit oude huis lijkt rijp voor de sloop, maar is 1,5 miljoen euro waard. Als je binnen kijkt snap je waarom!

De 58-jarige Karin wil alleen nog jonge kerels: “Mannen van mijn leeftijd zijn wandelende lijken”