in

Kate’s eerbetoon aan Diana, slechts enkele uren na de bevalling – het detail dat bijna iedereen miste

isteren heeft Kate Middleton haar derde kind gebaard, maar de krantenkoppen huldigden eigenlijk ook prinses Diana.

Het was op maandag dat de koninklijke familie in Groot-Brittannië werd verrijkt met een nieuwe toevoeging aan het geslacht.

Prins William en de Hertogin van Cambridge, Kate Middleton, kregen hun derde kind en het paar was duidelijk trots.

Maar terwijl ze de kleine prins presenteerden, waren er verschillende mensen die Kate’s verborgen eerbetoon aan haar overleden schoonmoeder Diana opmerkten, en nu wordt Kate door de wereld geprezen. Dit schrijft The People, die als een van de eersten aandacht schonken aan dit subtiele eerbetoon.

Prins George, vier jaar oud, en prinses Charlotte, twee jaar oud, kregen maandag een klein broertje en er waren twee trotse ouders te zien in William en Kate die een paar uur na de bevalling de laatste toevoeging van de Britse koninklijke familie met de wereld hadden gedeeld.

Het feit dat alle betrokkenen zich trots voelden, daar was geen twijfel over, en iemand die ongetwijfeld trots zou zijn geweest op haar kleinkinderen, was prinses Diana, die helaas niet meer in leven is.

Lees ook  Ernstige mishandeling na opmerking over niet naleven coronaregels

Maar we kunnen ons gerust voorstellen dat ze uit de hemel meekijkt en een ongelooflijke trots voelt voor haar kleinkinderen.

In een documentaire over Diana heeft prins William verteld dat hij zijn kinderen voortdurend herinnert aan hun grootmoeder en dat de herinnering aan de liefhebbende vrouw altijd zal worden voortgezet.

– Ik praat constant over oma Diana. We hebben nu meer foto’s van haar in huis geplaatst, zo zegt prins William in de documentaire volgens dit Zweedse tijdschrift en vertelt hij dan het volgende:

– Natuurlijk is het moeilijk omdat Kate haar nooit heeft gekend, dus kan ze niet in detail over haar vertellen. Dus gewoonlijk wanneer ik ‘s nachts George of Charlotte over haar spreek probeer ik hen haar te laten herinneren. Het is ook belangrijk dat ze weten wie ze was en dat ze ooit heeft geleefd.

Lees ook  Nederlands stel komt om op Duitse snelweg

William doet dan alsof haar moeder een ‘nachtmerrie’ zou zijn als grootmoeder.

– Ze zou dol zijn op de kinderen, maar ze zou zeker ook een nachtmerrie voor hen zijn. Ze zou komen en gaan, waarschijnlijk in het midden van het bad komen, een grote hoeveelheid scènes veroorzaken, overal bubbels maken, overal water sproeien – en dan terug vertrekken.

Maandag kwam Diana’s derde kleindochter op de wereld, na een vrij probleemloze bevalling.

Net als Diana staat Kate bekend om haar modebewustzijn en daarom was niemand verbaasd door een buitengewoon mooie hertogin van Cambridge toen ze samen met William en pasgeboren kind verscheen.

Kate deelde echter een verborgen eerbetoon aan haar schoonmoeder, zoals je kunt zien in de onderstaande afbeelding.

Vergeet niet om goed te kijken!

Alle liefde voor jou, William en Kate, en voor jou Diana – altijd gemist, nooit vergeten!

Doodsoorzaak Avicii bekend

Vrouw kijkt naar haar trouwfoto’s – en dan ontdekt ze plots een eng detail