in

Kat rent 5 keer brandend gebouw in om haar kittens te redden

Als ouder weten we dat we alles zouden doen om onze kinderen te beschermen, onze wens om ze veilig te houden gaat voor onze eigen veiligheid en welzijn.

Een moederkat kwam in een dodelijke situatie terecht toen ze haar kittens uit een brandend gebouw redde.

Toen brandweerlieden naar de garagebrand in Brooklyn werden geroepen, zagen ze de heldhaftige kat haar kittens één voor één uit het vlammende gebouw dragen.

Ze ging vijf keer terug naar het brandende gebouw om haar baby’s te redden en nadat ze ze in veiligheid had gebracht, raakte ze elk van hun neus aan om ervoor te zorgen dat ze nog leefden.

De kat, later Scarlett genoemd, stortte in toen na haar heldhaftige redding.

“Scarlett zelf was ernstig verbrand tijdens het trekken van haar kittens uit het vuur. Haar ogen waren blaren dicht en haar oren en poten waren verbrand.”

Lees ook  Jongen (9) gebruikt elke dag WiFi van gesloten school omdat hij het thuis niet heeft

“Het grootste deel van haar gezichtshaar was weggebrand. Nadat ze de kittens had gered, zag ze dat ze elk van haar kittens met haar neus aanraakte om ervoor te zorgen dat ze er allemaal waren en in leven waren, omdat de blaren op haar ogen haar weerhielden om ze te zien, en toen viel ze bewusteloos neer. ‘

Brandweerlieden in Brooklyn konden de brand blussen en medische hulp van Scarlett en haar baby’s krijgen. Helaas heeft een van haar baby’s het niet gehaald, maar de anderen zijn behandeld en gered.

Lees ook  De familie wist niet dat de vader douchte in openbare toiletten – nu onthult hij zijn hartverscheurende geheim

Haar verhaal trok media-aandacht over de hele wereld en ze werd zelfs het onderwerp van verschillende boeken over haar geschreven, waaronder “Scarlett bespaart haar familie” en “The Bravest Cat”.

Scarlett werd geadopteerd door een familie in Brooklyn en leefde 12 gelukkige jaren met veel liefde tot haar dood in 2008.

Er werd zelfs een prijs naar haar vernoemd door The North Shore Animal League, die Scarlett en haar kittens behandelde, ter ere van andere heroïsche dieren.

Peter R. de Vries haalt uit naar Alberto Stegeman over nieuws ‘nepbom’

Vrouw gebroken wanneer haar hond zonder spoor verdwijnt – 3 jaar later beseft ze wat ze met haar gedaan hebben