in

Man gooit zwangere kat van brug af

Stel je eens voor dat je in een boot zit en plotseling een harde plons hoort. Wat zou je denken dat er aan de hand is?

Het eerste wat kapitein Jordan Smith dacht, was dat iemand een zak met afval in het water had gegooid. Smith is eigenaar van Let’s Fish Destin Charters in Florida.

In de loop van de jaren heeft hij ontzettend veel mensen afval in het water zien gooien, dus dat verbaasd hem niet meer. Maar, ditmaal bewoog het object in het water.

Smith naderde met zijn boot en zag tot zijn grote ontsteltenis dat het een levend wezen was: een angstige kat met prachtige oranje ogen.

Lees ook  Chantal Janzen twerkt erop los tijdens Hollands Got Talent

“Ik zag die kleine oranje ogen naar me kijken en ik schepte hem haar op met mijn net,” vertelde hij aan een GlobalNews.

Het diertje werd naar een dierenarts gebracht. Het bleek dat ze zwanger was, maar door het incident een miskraam had gekregen. Smith besloot haar mee naar huis te nemen om voor haar te zorgen.

“Ik heb een hond thuis. Ze is mijn prinses. Dus als mijn hond het goed vindt, houden we haar,” vertelde hij toentertijd.

Lees ook  Als de man zijn oude zweer openprikt, weet hij nog niet wat voor er op 00:57 uitkomt!

Tot Smiths grote vreugde konden zijn hond Aspen en de geredde poes, Miracle, het uitstekend met elkaar vinden. Vandaag de dag genieten ze enorm van elkaars gezelschap.

Helaas kon de politie de persoon die de weerloze poes in het water gooide niet vinden.

Het is erg droevig dat wrede mensen zoiets doen bij een onschuldig dier. Maar, het is hartverwarmend om te weten dat er nog veel barmhartige mensen zijn die alles doen om een dier in nood te helpen!

Nieuwe gevangenisrel: s*ks in bezemkast PI Lelystad

Waarom u altijd uw kleding met azijn moet wassen – de reden is geniaal