in

Kannibaalmeisje martelt 5-jarig broertje dood en eet zijn geslachtsdeel op.

Opgelet: Heftige inhoud niet geschikt voor gevoelige lezers.

Een tienermeisje in Brazilië zou bekend hebben dat ze haar vijfjarige broertje dood folterde en zijn geslachtsdeel opat.

Het zwaar verminkte lichaam van Maycon Roque werd donderdagavond aangetroffen door zijn moeder. Een familielid brak het huis binnen om de toegang te verschaffen en zag dat de 18-jarige Karina naast het lichaam van de jongen stond.

De politie onderzoekt of de misdaad te maken heeft met zwarte magie omdat het lichaam omringd was met kaarsjes. De speurders verklaarden dat het lichaam deels onth*ofd was. Verder had de jongen st*ekwonden ter hoogte van zijn polsen en waren zijn ogen gespiesd.

Lees ook  UPDATE: 26-jarige dood gevonden in sloot

De zus beweerde dat ze ‘de genitaliën van zijn broer afgesneden en opgegeten had’.

Volgens de politie was de moeder boodschappen gaan doen en liet ze de jongen onder de hoede van de zus. Toen ze enkele uren later terugkwam, zat de voordeur op slot. De tiener weigerde haar moeder binnen te laten en de deur moest uiteindelijk ingebeukt worden door haar schoonbroer.

Het tafereel was zo verschrikkelijk dat de moeder flauwviel van de shock.

Het tienermeisje bekende dat ze haar broer in de kamer had gelokt om een spelletje te spelen. Daar stikte ze hem met een kussen. Uit voorlopig onderzoek zou blijken dat de jongen al overleden was alvorens zijn lichaam verminkt werd.

Lees ook  Haags PVV-raadslid Willie Dille pleegt zelfmoord

Het meisje zal onderzocht worden of ze op het ogenblik van de gruwel onder invloed van drugs was omdat er ook een kleine hoeveelheid marihuana werd aangetroffen.

Familieleden verklaarden dat er eerder nooit problemen waren met het meisje en dat ze altijd erg goed voor haar broertje zorgde.

Het slachtoffer werd vrijdagochtend al begraven.

Dit is te vreselijk voor woorden. Onze gedachten zijn bij de familie van deze kleine jongen. Hopelijk wordt deze zaak snel uitgeklaard en geschiedt er gerechtigheid

Gestoorde Duitser demonstreert veiligheidsbroek door in zijn been te zagen

Vrouw ontdekt dat ze maandenlang werd vergiftigd door collega