in

Kannibaal (26) eet eigen moeder op en voert hond ook met moeder stukjes

Spanje is geschokt door een bizar gezinsdrama. Een 26-jarige Spanjaard die eruit ziet als een nette jongeman, is door de politie betrapt op kannibalisme – midden in hoofdstad Madrid. Hij was zijn moeder aan het opeten.

Lokale media hebben er nauwelijks woorden voor. Alberto Sánchez Gómez draagt steevast een keurig bloesje en heeft het gezicht van een jongen, schrijft El País. Maar toen agenten hem ondervraagden over zijn moeder, een maand vermist, begon hij te hakkelen. Hij leek nerveus. De agenten vertrouwden het niet.

Lees ook  In Waal gevonden lichaam vermoedelijk van vermist Duitse meisje

Eenmaal binnen bleek waarom. In het huis stonden talloze plastic Tupperware-bakjes met menselijk vlees, afkomstig van zijn moeder. Alberto was het overschot gestaag aan het opeten, samen met de hond. Een agent die het zag, rende naar buiten, was gebroken, boos, en moest overgeven.

Kannibaal Alberto volgde een horeca-opleiding. Hij werkte al voor vooraanstaande hotels en chique restaurants. Met wit hemd en vlinderdas deed hij zijn werk, kalm en bedeesd. „Hij was stil, erg discreet en een beetje traag voor een bedrijf als dit”, herinnert een voormalige klant zich.

Lees ook  AANSLAG IN DUITSLAND : ZEKER drie doden en 30 gewonden gevallen

Inmiddels heeft de Madrileen toegegeven dat hij zijn moeder Maria (66) heeft verm*ord en daarna haar resten heeft opgegeten, zegt de politie. De buurt is geschokt, al wisten buren wel dat de zoon zijn moeder m*shandelde. Ze gaf het meerdere malen aan bij de politie en loog tegen buren over haar blauwe plekken. Dan was ze ’gevallen’ toen ze de hond uitliet.

Lil’ Kleine koopt voor 40.000 euro kleding na belediging winkelpersoneel

Onderzoek wijst uit dat frikandellen eten hartstikke gezond is