VIRALTJE.NL

24/7 Het laatste nieuws

VIRALTJE.NL

24/7 Het laatste nieuws

in

Jos Brech kan flinke schadevergoeding krijgen

Advocaat Gerald Roethof van de verdachte in de zaak Nicky Verstappen zegt dat er in totaal dna van vijf mannen is gevonden in de zaak.

Dat zei Roethof donderdagmiddag nadat zijn cliënt voor de raadkamer was verschenen.

dna
“Er is dna van mijn cliënt gevonden, maar ook van vier andere mannen. Bovendien is het dna van mijn cliënt geen sp*rmaspoor. Er is wel een sperm*spoor aangetroffen van een andere man”, zegt de advocaat.

Lees ook  Ik moest mezelf een paar keer knijpen. Ze zijn te jong om zo goed te zijn.

Zegt niets
Volgens Gerald Roethof zegt het dna-spoor dan ook niets. “We hebben een verdachte, maar levert dit een bewezenverklaring op? Ik zeg daarvan: dat gaat ’em niet worden.” Roethof heeft de rechtbank gevraagd om snel de knoop door te hakken en zijn cliënt vrij te laten. “Ik heb gevraagd om nu de knoop door te hakken.” De rechtbank neemt hierover donderdagmiddag een beslissing.

Lees ook  Gevonden LICHAAM lag vlak bij plek waar Savannah (14) het laatst gezien werd!!

NFI
Van wie zijn de andere dna-sporen? Volgens Roethof gaat het onder meer om dna van NFI-medewerkers. “Het gaat om dna van medewerkers die met handschoenen en mondkapjes hebben gewerkt. Dna verspreidt zich heel gemakkelijk.”

Schadevergoeding

Als Jos Brech wordt vrijgesproken kan hij een flinke schadevergoeding krijgen, omdat hij met naam en foto in de media is verschenen. In de media was de verdachte al veroordeeld.

Advocaat Jos Brech: hij zegt dat hij onschuldig is

Verschrikkelijk! Ouders en twee kinderen omgekomen bij woningbrand in Papendrecht

Back to Top